0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Závada si bez problémů poradila s Oldřišovem


Branky


0

Závada už do poločasu vedla o dvě branky a výhru pojistila trefou ve druhém poločase. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřiště posledního Oldřišova zavítala Závada, která hned od počátku utkání diktovala tempo hry. Vedení se hostující soubor ujal už po dvanácti minutách hry, kdy Lukáš Staňo sklepl balon na Daniela Gryze, který míč zasunul k tyči domácí svatyně - 0:1. O pět minut později krásně vysunul Daniel Gryz Lukáše Staňa, který nasadil kličku i brankáři a s přehledem uklidil míč do prázdné branky - 0:2. Pak se osmělil Oldřišov, ale střelu Pavla Pardyho zpacifikoval hostující brankář Petr Krajíček. V 22. minutě se dostal do slibné palebné pozice Patrik Chřibek, ale míč z jeho kopačky pouze rozetřásl břevnem domácí brány. O dve minuty později závar v domácím pokutovém území skončil pouze rohovým kopem. Po půlhodině hry se dostali do své největší šance domácí, ale střela Jakuba Vavrečky jen těsně minula vinkl hostující kasy. Do kabin tak šla o dva góly napřed Závada.

 

Oldřišov se sice ve druhém dějství zlepšil, ale jeho snaha se rozbíjela o pevnou defenzívu Závady. Naopak šance si vytvářela hostující družina. V 52. minutě střela hrajícího trenéra Jiřího Lébla skončila jen těsně mimo. Po hodině hry odcentroval Gryz na Robina Vitáska, který rozezvučel břevno. Oldřišov nadále půsoil bezradným dojmem a poslední hřebík do jeho rakve zatloukl dvě minuty před koncem z trestného kopu Václav Ritnošík střelou pod břevno - 0:3. Oldřišov po prohře zůstává nadále poslední bez bodu. 



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov B
Michael Ulička (vedoucí mužstva): Soupeř byl prostě lepší, fotbalovější. Ve druhé půli už to bylo z naší strany lepší, ale soupeř vyhrál zaslouženě.

TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): Zápas byl z naší strany jednoznačný. Ovládli jsme střed hřiště, domácí jsme k ničemu nepustili a zaslouženě jsme si připsali tři body.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov B
M. Hřivnáč [-] - J. Vavrečka [-] , O. Berek [-] , V. Bechný [-] , R. Kalo [-] , P. Latoň [-] , P. Pardy [-] , J. Bielak [-] (46. L. Werner [-] ) , L. Urban [-] , J. Blahetka [-] (6. K. Piroš [-] ) , R. Wagner [-]

TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - L. Staňo [-] , D. Vitásek [-] (46. J. Lébl [-] ) , P. Chřibek [-] , D. Gryz [-] , R. Vitásek [-] (71. V. Persich [-] ) , J. Náwrath [-] (46. V. Ritnošík [-] ) , M. Balon [-] , M. Krupa [-] , J. Sniehotta [-] (58. T. Janeček [-] ) , A. Dihel [-]

ŽK: 75. R. Kalo .
Hráči zápasu: L. Urban - L. Staňo .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - GRANZER Dalibor (N), CHŘÍBEK Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.