1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Služovice rozhodly po přestávce


Branky


0

První polovina zápasu skončila nerozhodně. Po přestávce Služovice daly dvě branky a připsaly si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Služovice v jediném nedělním zápase zamířily na hřiště do Darkovic. V prvním dějství se na hřišti odehrávala vyrovnaná partie. Hned v úvodu vyrazil Dominka Lukáše služovický gólman Piotr Skaliňski. V 17. minutě se objevil před domácím brankářem zcela sám Martin Kremser, ale místo střely nemyslně nahrával. Ve 20. minutě střelu darkovického Patrika Lukáše opět zpacifikoval služovický brankář. Po půlhodině hry trestný kop Jiřího Gletníka nekompromisně zametl do brány Martin Kresmer - 0:1. Domácí srovnali o tři minuty, když míč dopravil do sítě Petr Smetka - 1:1. V závěru poločasu ještě zahodili své šance služovičtí Jiří Gletník s Jiřím Polákem. 

 

Ve druhé části už na hřišti kralovaly Služovice a svou převahu vyjádřily dvěma góly. Hned v 47. minutě střelu Jiřího Gletníka konečky prstů vyrazil na roh Marek Malík. V 63. minutě pálil Martin Kresmer jen těsně nad. O minutu později centr Tomasze Boreckého nešťastně tečoval do vlastní brány hostující zadák - 1:2. Domácí měli vyrovnání na kopačce hned za chvíli, ale Aleš Kremser pálil mimo. Klid do hostujících řad vnesl v 67. minutě Jiří Gletník, který nadvakrát překonal domácího brankáře - 1:3. V poslední šanci se zjevil služovický Jiří Gletník, ale ze čtyř metrů pálil nad. Pak se už zápas jen pouze dohrával a Služovice si na své konto připsaly tři body.   



Ohlasy k zápasu


FK Darkovice B
Daniel Bach (obránce): Nám zápas moc nevyšel. První poločas byl vyrovnaný, hrálo se nahoru dolů. Ve druhém poločasu už byl soupeř lepší a přehrával nás.

TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí mužstva): Hrálo se na velmi těžkém terénu. První půle byla jakž takž vyrovnaná. Ve druhé už jsme byli jasně lepší a výhru jsme si zasloužili.



Sestavy


FK Darkovice B
M. Malík [-] - P. Ricka [-] , J. Vyletělek [-] , A. Kremser [-] , D. Lukáš [-] , T. Tvrdý [-] , P. Smetka [-] , P. Lukáš [-] , D. Bach [-] , L. Postulka [-] , A. Tvrdý [-]

TJ Sokol Služovice
P. Skaliňski [-] - J. Polák [-] , M. Wójcicki [-] , A. Ciminga [-] , M. Polhoš [-] - A. Rother [-] , M. Kremser [-] , R. Ježek [-] (46. T. Borecki [-] ) , M. Kostřiba [-] - D. Vitásek [-] (67. P. Weczerek [-] ) , J. Gletník [-] -

ŽK: 16. J. Vyletělek - 26. A. Rother .
Hráči zápasu: M. Kremser .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - TVRDÝ Pavel (N), MATONOHA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.