3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřišov porazil Služovice, a poprvé v sezóně bodoval


Branky


61. V. Bechný , 75. M. Ulička , 86. D. Bořucký (p.)
0

Po bezbrankovém prvním poločasu, dal Oldřišov ve druhém tři branky a překvapivě vyhrál. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby dvou sousedních vesnic nabídlo střetnutí mezi posledním Oldřišovem a Služovicemi. Oldřišov nastoupil do zápasu v brance s útočníkem Denisem Bořuckým, kterému se podařilo udržet čisté konto. V prvním dějství se hrála spíše opatrná kopaná, i když více nadějnějších příležistostí si vypracovala favorizovaná hostující družina. Po pěti minutách vypálil služovický Martin Kremser pouze doprostřed domácí svatyně. O šest minut později poslal rohový kop Miroslaw Wójcicki hlavou těsně nad bránu. V 16. minutě se služovický Jaroslav Černý proháčkoval před branku, ale branku přestřelil. Těsně před uplynutím půlhodiny hry se ve vápně Oldřišova uvolnil Petr Weczerek, ale i mu byla branka malá. Oldřišov se v první půli dostal ke střele Michala Pavesky, ale ta taky svůj cíl nenašla.

 

Hned v úvodu druhého dějství se hostům zranil středopolař Wójcicki, což se projevilo na jejich hře, a Oldřišov začal získávat navrch. A přišla i zasloužená odměna. Po hodině hry rozehrál rychle standardku Michal Paveska na Michaela Uličku, který se dostal do vápna, kde odcentroval míč na Vojtěcha Bechného. Ten si ho zpracoval na hrudi a z otočky zavěsil do sítě - 1:0. Hosté se za celý druhý poločas dostali pouze ke střele Vitáska, která mířila nepřesně. V 75. minutě získal Michael Ulička balon po špatném odkopu hostujícího zadáka. Dal ho doprava na Pavla Pardyho, jenž ho zatáhl do vápna, a přihrávkou pod sebe našel Uličku, který neměl problém míč dopravit do kasy - 2:0. V 80. minutě po narážečce s Pavéskou rozetřásl Ulička břevnem hostující branky. Definitivní tečku za derbym udělala 86. minuta, kdy se Ulička vřítil do vápna Služovic a hostující obránce ho sejmul. Penaltu proměnil brankář Denis Bořucký - 3:0. Po závěrečném hvizdu se mohl Oldřišov radovat z prvních třech bodů v sezóně. 



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov B
Michael Ulička (vedoucí mužstva): První poločas nabídl spíše oťukáváni s minimem šancí. Druhá půle byla už o něčem jiném. Služovicím se zranil zkušený Wójcicki, což se na jejich výkonu projevilo. My jsme začali mít navrch a výhru jsme ubojovali.

TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí mužstva): Špatný výkon podali všichni hráči. Body jsme si nezasloužili. Domácí vyhráli zaslouženě.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov B
D. Bořucký [-] - M. Paveska [-] , V. Bechný [-] (85. L. Werner [-] ) , R. Kalo [-] , M. Ulička [-] (90. M. Hřivnáč [-] ) , D. Hartoš [-] , J. Bielak [-] (58. M. Hluchník [-] ) , P. Pardy [-] , J. Vavrečka [-] , P. Latoň [-] , I. Hofer [-]

TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - A. Rother [-] , V. Kremser [-] , A. Ciminga [-] , P. Kriebel [-] - M. Wójcicki [-] (50. M. Kostřiba [-] ) , P. Weczerek [-] (58. D. Vitásek [-] ) , A. Lasák [-] (68. J. Polák [-] ) , J. Černý [-] , P. Ferenc [-] (58. M. Polhoš [-] ) - M. Kremser [-]

Hráči zápasu: M. Paveska , M. Ulička .
Počet diváků: 43. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - PIROŠ Václav (N), MATONOHA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.