Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2016 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov si s přehledem poradil s Hatí


Branky


1

Benešov se ujal dvoubrankového vedení, které Hať na konci poločasu korigovala. Ve druhém poločase přidal Benešov jeden gól a vyhrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve sváteční předehrávce přivítala Hať na svém hřišti celek z Dolního Benešova. Hned od počátku zápasu diktoval tempo hry hostující Benešov. V 11. minutě vyslal Jakub Janovský dlouhý balón za obranu, který brankář domácích Lukáš Kliment proběhl a Aleš Baránek ho zasunul do prázdné brány - 0:1. O chvíli později hrající trenér Richard Husovský obešel dva protihráče, ale zamířil vedle branky. Po půl hodině hry si Husovský vylámal zuby na domácím brankářovi Klimentovi. O chvíli později mířil Tomáš Glogar do prázdné branky, ale trefil pouze domácího obránce. Ve 37. minutě vyslal Husovský dlouhý balón na střídajícího Jiřího Vitáska, jehož střelu dorazil do branky Lukáš Stříbný - 0:2.  Domácí se dostali ke slovu až v závěru poločasu, když kapitán Patrik Horák se štěstím propálil brankáře Marka Vaňuru - 1:2.

 

I ve druhém poločase byli pány na hřišti fotbalisté z Dolního Benešova. Domácí Hať se vůbec k ničemu nedostala. Jen díky střelecké neschopnosti hostů neskončil zápasem debaklem. Husovský svou střelu napálil pouze do gólmana. Glogarovu střelu brankář Kliment pouze vyrazil a ani jeden z jeho spoluhráčů nedokázal dorazit míč do sítě. Po hodině hry prošel Husovský jako nůž máslem domácí obranou, ale opět svou střelu napálil do brankáře. V 75. minutě šli hosté  v přečísleni na domácí obranu, ale Baránek situaci vyřešil špatně. Definitivní klid do hostujících řad přinesla až 86 minuta, když z přímého kopu dopravil Husovský s pomocí tyče míč do branky - 1:3. Benešov pak už v pohodě dokráčel za vítězstvím. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): Pokračujeme ve špatných výkonech. Benešov byl lepším týmem a mohl dát sedm až osm gólů. Výsledek 1:3 je pro nás ještě příhodný.

FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): Zápas to byl dobrý . Měli jsme převahu a domácí jsme neustále tlačili. Domácí pouze snížili na 1:2, ale druhý poločas byl už v naší režii. Rozhodli jsme, ale až ke konci zápasu.



Sestavy


TJ Sokol Hať B
L. Kliment [-] - P. Horák [-] , M. Schimanek [-] , L. Machalla [-] , R. Polášek [-] (72. O. Zháňal [-] ) , J. Fryštácký [-] , M. Starowicz [-] , M. Skiba [-] (46. L. Tyleček [-] ) , J. Válek [-] (87. M. Janík [-] ) , L. Štverka [-] , M. Tesař [-] (46. M. Kupka [-] )

FC Dolní Benešov B
M. Vaňura [-] - L. Stříbný [-] (43. T. Glogar [-] ) , R. Husovský [-] , M. Večerek [-] , A. Baránek [-] , M. Spruch [-] , J. Reichel [-] (82. T. Miketa [-] ) , L. Šikora [-] (87. M. Heiduk [-] ) , P. Faika [-] , M. Kubiš [-] (35. J. Vitásek [-] ) , J. Janovský [-] (86. J. Vavřínek [-] )

ŽK: 32. J. Válek .
Hráči zápasu: M. Spruch , P. Faika , J. Janovský .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: ŠALATA Jiří - ZHÁŇAL Marcel (N), KUPKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 10. 2016 17:22
Hráč zápasu Richard Husovský