1:2
(1:1)
25. P. Králička (p.)
68. V. Erben
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Roztokách se kritikou na adresu rozhodčího nešetřilo


Branky


15. V. Krůta - 25. P. Králička (p.) , 68. V. Erben
0

Na hřiště Roztok dorazil odehrát druhé utkání podzimní části tým Slavoj Chrášťany. A zejméne ve druhém poločasu to mezi diváky vřelo, protože byli očividně nespokojení s výkonem hlavního arbitra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo v rychlém tempu a šance byly na obou stranách. V 15.minutě se po závaru před chrášťanskou brankou odrazil míč k roztockému Krůtovi a kapitán domácího celku prostřelil vše, co mu stálo v cestě, 1:0.

 

Na druhé straně udřilo v 25. minutě.  Míč nejprve rozezvonil obě tyče a roztocký stoper Křikava ve vzniklém zmatku zahrál ve vápně rukou. Rozhodčí nařídil pokutový kop, ze kterého s chladnou hlavou bezpečně vyrovnal chrášťansky Králička.

 

Poté na hřišti začaly plát emoce. Ale ne z důvodu tvrdé hry, nýbrž kvůli nepřesvědčivému výkonu hlavního rozhodčího. Ten stihl jen za dvacet minut do konce prvního poločasu rozdat čtyři žluté karty. Všechny byly za verbální protesty hráčů a nejen z obou táborů se dále nesly nespokojené projevy na jeho rozhodování. Vřelo to i v hledišti.  

 

Ve druhé části se hra rychle přelévala mezi vápny. V 68. minutě dostali hosté možnost zahrávat přímý volný kop. Míč si postavila hvězda Slavoje Erben a z dvaceti metrů přesnou ranou pod horní tyč poslal hosty do vedení. Chrášťanští se pak soustředili hlavně na udržení těsného náskoku a domácí Roztoky je dostaly pod tlak. Vytvořily si tři velice dobré příležitoti, ale k jejich škodě ani jedna gólová situace nepřinesla vyrovnání.

 

Chrášťany už cenou výhru nepustily a odvezly si tři body. Domácí se budou muset pokusit o repárát přiští kolo, ale nečeká je nic jednoduchého. Pojedou na hřiště Baníku Lubná. 



Sestavy


TJ Roztoky
M. Hůla [-] - R. Křikava [-] , M. Vrábík [-] (78. J. Horáček [-] ) , J. Kos [-] (46. Š. Masarovič [-] ) , M. Farkas [-] - M. Mika [-] (80. V. Hladík [-] ) , J. Texl [-] (82. P. Maršík [-] ) , J. Kněžík [-] , P. Hruška [-] , V. Krůta [-] - M. Pudil [-] -

Slavoj Chrášťany
R. Čecho [-] - M. Burian [-] (46. M. Prepletený [-] ) , F. Lauber [-] , J. Kratina [-] , P. Králička [-] (89. L. Rédl [-] ) , R. Kozák [-] , Z. Hubáček [-] , L. Hanzl [-] (83. D. Kříž [-] ) , V. Erben [-] , D. Dvořák [-] , J. Šutera [-]

ŽK: 26. V. Krůta , 50. P. Hruška , 86. R. Křikava , 90. V. Hladík - 41. P. Králička , 42. M. Burian , 42. V. Erben , 59. J. Šutera , 79. L. Hanzl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - HŮLA Pavel (N), KŘÍŽ Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.