0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 17:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V líbivém utkání zvonily tyče, ale góly padaly až z penalt


Branky


0

Na nedostatek práce si nemohl stěžovat ani jeden z brankářů. Oba byli nakonec ustředními postavami zajímavého utkání na lubenksém trávníku, kam přiletěli "havrani" z Roztok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byl zápas vyrovnaný, ale jeho úvod nabídl i hodně nepřesností na obou stranách. Postupem času měl Baník o trochu více ze hry a vytvořil si i dvě velké šance. Dominik Varyš ale v čisté gólové pozici minul branku a Trejbal hlavičkoval zcela sám na malém vápně jen nad odkrytou branku. Hosté si za úvodní dějství žádnou vyloženou šanci nepřípsali.

 

Po přestávce se fotbal oboustranně výrazně zrychlil. Lubná měla sice stále mírnou územní převahu, ale hosté hrozili z rychlých brejků. Utkání nabralo místy opravdu rychlé tempo a nabídlo strhující podívanou. V této pasáži každé mužstvo nastřelilo třikrát brankovou konstrukci!

 

Hosté navíc neproměnili penaltu, kterou bravurně zlikvidoval skvělý Pokorný. Zahambit se nenechal brankář Hůla, který chvílemi musel v roztocké brance zákroky, které snesly bez debat pohádkový příměr čarovné. Zásluhou obou brankářů a ke smůle střelců dobře postavených branek zůstalo utkání v normální hrací době bez branek. 

 

V penaltovém rozstřelu hned dva domácí hráči neuspěli, Trejbal minul a Vorel trefil pouze tyč. Hosté byli přesnější a jediný jejich neúspěch měl na svědomí svým dobrým reflexem brankář Pokorný. Dva body si tak za přesnější mušku a klidnější nervy v penaltové loterii odvezli hosté z Roztok.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Zdeněk Vopat: "Dnes jsme hráli proti velice dobrému soupeři, sportovní úrovní nadstandardní zápas v této soutěži, který musel plně uspokojit diváky, protože nabídl skvělé výkony obou brankářů a zároveň neuvěřitelnou neschopnost některých hráčů vstřelit branku i z těch nejvyloženějších šancí. Co se však trenérů týká, takovéto zápasy rozhodně nemají dobrý vliv na jejich zdraví. Byl to zápas, který hlavně ve druhém poločase přinesl rychlé tempo, spoustu šancí na obou stranách, hosty neproměněnou penaltu, takže klidně mohl skončit 5:5, ale ani jeden tým nemá střelce, což se na výsledku projevilo, proto musím konstatovat, že remíza byla zasloužená."




Sestavy


TJ Baník Lubná
M. Pokorný [-] - M. Varyš [-] (46. D. Ondruš [-] ) , D. Vorel [-] , P. Suchý [-] , L. Brabec [-] - P. Volf [-] , R. Henzély [-] (72. R. Sedlák [-] ) , D. Vopat [-] , M. Komín [-] - A. Trejbal [-] , D. Varyš [-]

TJ Roztoky
M. Hůla [-] - M. Vrábík [-] , J. Kos [-] , M. Farkas [-] , Š. Masarovič [-] - M. Kaplan [-] , M. Mika [-] , P. Hruška [-] , J. Kněžík [-] , J. Texl [-] (87. J. Horáček [-] ) - - R. Wittmann [-] (77. M. Fikejz [-] )

ŽK: 5. L. Brabec , 39. R. Henzély - 64. R. Wittmann .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUČERA Jiří - ŠVÁCHA Josef, CHROUSTOVSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.