3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 16:00

8.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čistý štít a tři vstřelené góly přinesly Roztockým úsměv na rtech


Branky


22. M. Pudil , 62. V. Krůta , 78. V. Krůta
0

Prognóza našich čtenářů se potvrdila a domácí tým dokázal nad Čistou zvítězit. Roztoky si tak po nedělním utkání připsaly důležité body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu utkání tlačili převážně domácí. Ve 22. minutě šel centr na Maršíka, který skočil do hlavičkového souboje a míč se odrazil k pravé tyčce. Tam byl připravený Pudil a otevřel skóre, 1:0. Do konce prvního poločasu již další branka nepadla.

 

Druhou část utkání otevřeli lépe hosté z Branova. Jejich koncovka však nevedla ke vstřelení gólu, a tak se udeřilo na druhé straně. V 62. minutě se po hezké kombinační hře ve středu pole dostal míč ke Krůtovi. Ten chladnokrevně zakončil do brány na hranici vápna a zvýšil vedení Roztok na 2:0.

 

Ve svatyni hostů skončil v 78. minutě třetí gól. Po vybojovaném souboji potáhl Pudil balón po pravé straně lajny a poté nacentroval před bránu, kde hlavičkoval osamoceně opět Krůta. Hvizd rozhodčího ukončil utkání za stavu 3:0 a Roztočtí mohli jít oslavovat důležité tři body do tabulky.



Sestavy


TJ Roztoky
M. Hůla [-] - M. Vrábík [-] , R. Křikava [-] , J. Kos [-] (76. M. Farkas [-] ) , Š. Masarovič [-] - M. Mika [-] , V. Krůta [-] , P. Hruška [-] (78. M. Fikejz [-] ) , J. Texl [-] - M. Pudil [-] , P. Maršík [-] (51. R. Wittmann [-] ) -

TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - R. Stárek [-] , M. Fidler [-] , P. Bedenk [-] , M. Blecha [-] , P. Ouřada [-] , J. Švarc [-] , M. Plincner [-] , P. Kašpar [-] (72. J. Votroubek [-] ) , M. Jopa [-] , R. Votroubek [-]

ŽK: 33. P. Maršík , 42. R. Křikava - 66. P. Bedenk .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - HŮLA Pavel (N), GEBOUSKÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.