2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pátá výhra v řadě


Branky


0

První a druhá půlka podzimu to je v podání Chlumčan jako noc a den. Na výbornou bilanci z posledních zápasů chtěli domácí navázat i proti Losiné. Ta se trápí a patří jí předposlední místo. Hostům navíc neulehčil situaci ani počet hráčů který dorazil na zápas. Bylo jich pouze jedenáct. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepříjemné zranění

Domácí celek byl hned od úvodu aktivnější, hosté se zatáhli na svou půlku a pouze bránili. Nerozhodný stav nevydržel ale příliš dlouho. Už v 8. minutě se po skrumáži ocitl balon v síti a jako střelec byl označen Jan Janoušek. Losiná hrozila jen ojediněle a vyhradně z nakopávaných balonů. Nevytvořila si tak žádnou vážná možnost na skórování. V 37. minutě přišel moment, který bychom ve fotbale nejradši neviděli. Po nezaviněném souboji zůstal na zemi teprve patnáctiletý David Šlajs a stěžoval si, že mu prasklo v krku. Pořadatelé tak zavolali sanitku a ta mladíka odvezla na vyšetření do nemocnice. Poločas tak skončil v 37. minutě s tím, že zbytek se nastaví na konci druhého poločasu. 

Pokračovaní převahy

Jelikož hosté neměli nikoho na střídání, dohrávali zápas pouze v desíti lidech. Domácí dokázali výhodu jednoho muže využít, drželi balon a hru roztahovali do šířky. Druhá branka zápasu přišla v 60. minutě. Martin Kanát se postavil k exekuci volného přímého kopu a parádně zakroutil balon do sítě. Chlumčany si vytvořily ještě jedno výraznou šanci. V ní ale Fořt napálil tyčku a stav tak zůstal 2:0. Poslední minuty zápasu se už jen dohrávaly a Keramika si tak dokráčela pro páté vítězství v řadě.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany B
František Lösch (hráč TJ Chlumčany): "Chyběli nám tři hráči základu, takže šanci dostali dorostenci. Soupeř jen bránil, do útoků se moc nepouštěl. Navíc v 37. minutě došlo k zranění jednoho z hráčů a soupeř dohrával v deseti. Ze hry jsme měli celý zápas více, ale nepotvrdili jsme to góly. Tři body jsou doma, pendolíno jede (smích)!"

TJ Sokol Losiná B
František Karl (TJ Losiná): "Prohra nás mrzí, bohužel souběh utkání s naším áčkem zapříčinil účast jen jedenácti hráčů a to ještě zapracovala nešťastná náhoda a zranění Davida Šlaise v prvním poločasu s jeho převozem do nemocnice. David je naštěstí už doma a po čtrnáctidenním klidu se jistě vrátí mezi nás!



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - F. Lösch [-] , D. Levora [-] , J. Janoušek [-] , T. Lachman [-] , T. Benedikt [-] , T. Fořt [-] , M. Kanát [-] , J. Kastner [-] , Z. Havlíček [-] , M. Vojáček [-]

TJ Sokol Losiná B
M. Štěpánovský [-] - M. Lepší [-] , R. Mádr [-] , V. Šlais [-] - M. Laštovka [-] , J. Hrach [-] - D. Zeman [-] , D. Matulka [-] - L. Jánský [-] , D. Šlais [-] , T. Karl [-]

ŽK: 80. J. Kastner .
Hráči zápasu: M. Kanát .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: Němec Michal - CHLAD Lukáš (N), TOPINKA Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.