Popelín porazil Novosedly


Branky


1

Popelín po nepřesvědčivých výkonech chtěl konečně bodovat a kdy jindy než před domácím publikem. Novosedly se herně zvedají a do Popelína nejeli s tím, že tam hodlají prohrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase o tři branky

V šestém kole okresního přeboru domácí fotbalisti nastoupili proti hráčům z Novosedel. Do prvního poločasu vstoupili aktivně, když již ve druhé minutě po rohovém kopu otevřel skóre Ondřej Doležal. I nadále byli domácí herně lepší než hosté, ale zahodili několik slibných šancí. Druhý gól padl z penalty, když byl ve 40. minutě v šestnáctce faulován Petr Pacholík a sám postižený ji proměnil. Třetí gól do sítě hostů přidal ve 43. minutě Pavel Pacholík a tak se do kabin šlo za stavu 3:0. 

 

Popelín konečně vyhrál

Ve druhém poločase domácí ve výkonu značně polevili, soupeř vyrovnal hru a v 67. minutě hosté snížili brankou Romana Poborkého. Bohužel hned po této brance hosté nevyužili další velkou příležitost. Novosedly hráli až do konce a přišli další příležitosti. Do konce zápasu měli hosté příležitosti ke zkorigování výsledku, šance však nevyužili, a tak tři body zůstali na hřišti domácích. Popelín tak konečně prolomil smůlu a odlepil se od posledního místa tabulky okresního přeboru.

 



Ohlasy k zápasu


SK Popelín 1932
Dominika Maršíková: V šestém kole OP jsme nastoupili proti hráčům z Novosedel. Do prvního poločasu jsme vstoupili aktivně, když již ve druhé minutě po rohovém kopu otevřel skóre Ondra Doležal. I nadále jsme byli herně lepší než hosté, ale zahodili jsme několik slibných šancí. Druhý gól padl z penalty, když byl ve 40. minutě v šestnáctce faulován Petr Pacholík a sám postižený ji proměnil. Třetí gól do sítě hostů přidal ve 43. minutě Pavel Pacholík, a tak se do kabin šlo za stavu 3:0. Ve druhém poločase jsme ve výkonu značně polevili, soupeř vyrovnal hru a v 67. minutě hosté snížili. Do konce zápasu měli hosté příležitosti ke zkorigování výsledku, šance však nevyužili, a tak tři body zůstali na hřišti domácích.

SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: Minulý zápas jsme zahráli výborně, takže do Popelína jsme jeli pro body. Bohužel naše výkony doma a venku jsou velice rozdílné. Začali jsme katastrofálně. Po naší nekoncentrovanosti jsme dostali góla již v první minutě. Když to vypadalo, že poločas skončí jednogólovým rozdílem, tak jsme do šatny dostali další dva góly. Těžko se zápasem něco uděláte, když prohráváte v poločase 0:3 a máte ještě k tomu vyloučeného hráče. Kluci, ale druhý poločas odmakali, přestáli prvotní tlak domácích a podařilo se nám snížit. Bohužel hned po této brance jsme nevyužili další velkou příležitost. Kluci hráli až do konce a přišli další příležitosti. V posledních pěti minutách jsme šli dvakrát sami na bránu, ale vždy nás zastavil praporek domácího pomezního. Minimálně jednou se o ofsajd nejednalo v žádném případě, neboť náš hráč vybíhal z vlastní poloviny. Nejhorší je, že hlavní taky všechno nevidí a většinou dá na pomezního. Proto si myslím, že je nevyhnutelné, aby byli nasazováni tři delegovaní rozhodčí. Rozdíl jestli mává deleg. rozhodčí nebo laik je obrovský. Nám první čtyři zápasy pískali vždy tři rozhodčí a nemůžeme si vynachválit klid na hřišti. Netvrdím, že zápas nám prohrál domácí pomezní, neboť první poločas jsme byli opravdu marní. To co s námi, ale tento pán provedl v druhé půlce, už jsem dlouho neviděl. Když vám domácí diváci řeknou, že zvedá praporek i když to ofsajd není, že je to normální, tak to mi úplně stačí.



Sestavy


SK Popelín 1932
J. Kadlec [-] - D. Kučera [-] , T. Mach [-] , P. Pacholík [-] - F. Slavík [-] , J. Snížek [-] (65. J. Dolák [-] ) , K. Tolkner [-] , R. Stejskal [-] (86. P. Valek [-] ) , V. Princ [-] - O. Doležal [-] (88. V. Sztarsich [-] ) , P. Pacholík [-] (88. P. Peltan [-] ) -

SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - M. Čuta [-] , M. Visčur [-] , D. Šmíd [-] , P. Šafránek [-] (28. F. Sedláček [-] ) - P. Kreim [-] , R. Poborský [-] , T. Nohava [-] (86. M. Neumann [-] ) , M. Hladílek [-] - D. Kroupa [-] , R. Kubo [-] (60. D. Šmíd [-] )

ŽK: 39. P. Pacholík , 88. P. Pacholík , 89. K. Tolkner - 6. M. Čuta , 38. R. Kubo , 86. P. Kreim . ČK: 40. M. Čuta .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Devera Radek - MÁCHA Vlastimil (N), VACEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 9. 2016 18:55
zápas se panu rozhodčímu moc nepovedl ,/a nebo možná ano/, domácí mají 3 body