Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

13.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Strmilov doma nezaváhal a poradil si s Popelínem


Branky


0

Domácí mužstvo Strmilova už nutně potřebovalo zabrat a naplno bodovat. Na jejich hřiště přijel Popelín, který poslední tři zápasy zvládl, přesto byli strmilovští mírným favoritem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podrobnosti připravujeme...



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Strmilov
Strmilov: Bez komentáře.

SK Popelín 1932
Dominika Maršíková: Ve třináctém kole jsme sehráli zápas na hřišti Jiskry Strmilov. Do zápasu vstoupili lépe domácí hráči. V 15. minutě se dostali do vedení po chybné rozehrávce v naší obraně. A další gól přidali ve 21. minutě. Na tento gól zareagoval Ondra Doležal, když zužitkoval přihrávku od Romana Stejskala a snížil na stav 2:1. V 35. minutě vstřelil strmilovský Hanzal svůj třetí gól a do kabin jsme šli s dvougólovou ztrátou. Druhý poločas byl hrou podobný jako první. V 50. minutě domácí přidali na své konto další gól, a tak se nám vzdálila alespoň remíza. O dvacet minut později změnil stav skóre střídající Patrik Peltan, když snížil na 4:2. Konečný výsledek zápasu byl určen v 85. minutě když před naší bránou byl neobsazený strmilovský hráč, který vstřelil pátý gól domácích.



Sestavy


TJ Jiskra Strmilov
O. Přibyl [-] - L. Fojtů [-] , J. Dvořák [-] , D. Hanzal [-] , M. Lehejček [-] (51. J. Hanzal [-] ) , M. Tuček [-] (63. A. Bláha [-] ) - Z. Popelka [-] (79. M. Přibyl [-] ) , L. Janák [-] , F. Procházka [-] , J. Kubíček [-] (57. T. Lemeš [-] ) - - T. Dohnal [-]

SK Popelín 1932
J. Kadlec [-] - D. Kučera [-] , K. Tolkner [-] - F. Slavík [-] , J. Snížek [-] (57. V. Sztarsich [-] ) , R. Stejskal [-] - J. Dolák [-] , P. Neuber [-] , O. Doležal [-] , J. Omasta [-] - J. Koronczi [-]

ŽK: 30. L. Fojtů , 43. M. Lehejček - 33. O. Doležal , 77. R. Stejskal , 80. K. Tolkner .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - MAŇHAL ING. Jan, LOULA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.