Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty B doma porazily Litohoř


0

Pět gólů bylo k vidění v Koutech, ze kterých měli větší radost domácí po výhře 3:2 nad Litohoří.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy daly na začátku poločasu po jedné brance.

Kouty B v minulém kole pocítily sílu nového účastníka soutěže z Myslibořic, která přestoupila  ze skupiny A do béčka. Hlavně ve druhém poločase narostlo skóre až na hrozivých 5:1. Dalším soupeřem byl další silný celek, kterým Litohoř bezesporu je. V minulém roce totiž byla Litohoř blízko postupu, o který by se chtěla poprat i letos. A první vyhraný zápas tomu všemu nasvědčuje. Na jaře se však Koutům podařilo doma svého soupeře porazit. Nástup do utkání vyšel lépe domácím, které poslal do vedení z bezprostřední blízkosti po pěkné Hrůzově nahrávce Jakub Nováček -1:0. V 19. minutě však hosté Kamilem Svobodou dokázali vyrovnat na 1:1. Potom mohla jít Litohoř do vedení, ale jejich dalšímu gólu předcházel ofsajd, kterého si po odmávání nevšiml hlavní rozhodčí a posléze jej také odvolal. Další šance již hosté nevyužili.

Domácí si vytvořili náskok, který udrželi

Nástup do druhého poločasu vyšel lépe domácím. V 53. minutě se hlavou z rohového kopu trefil Aleš Dočekal a poslat opět domácí do vedení 2:1. V 70. minutě pak na 3:1 zvyšoval do prázdné branky Ivo Nováček. Litohoř pak po chybě domácího golmana dostala o minutu později šanci zabojovat alespoň o bod. Na 3:2 totiž snížil svou druhou brankou Kamil Svoboda - 3:2. Jenže hosté své šance zahazovaly, a tak všechny tři body zůstaly na domácím hřišti.



Ohlasy k zápasu


SK Kouty B
Neumann František, trenér: Hosté začali dobře, ale my jsme vytěžili z minima maximum. V závěru utkání nás hosté válcovali.

TJ Litohoř
Šafrata Marek, asistent trenéra: Gratuluji soupeři k vítězství, který oproti nám svoje šance promněňoval.



Sestavy


SK Kouty B
O. Veselý [-] - J. Hrůza [-] (46. F. Neuman [-] ) , J. Nováček [-] (60. J. Růžička [-] ) , A. Dočekal [-] , T. Štveráček [-] , M. Smejkal [-] , I. Kratochvíl [-] , S. Čech [-] , R. Veselý [-] , L. Neuwirth [-] , J. Chaloupka [-]

TJ Litohoř
O. Dvořák [-] - K. Svoboda [-] , D. Punčochář [-] , K. Svoboda [-] , J. Grün [-] , L. Dolanský [-] (46. P. Obrdlík [-] ) , D. Bouda [-] , R. Finda [-] (16. J. Pintér [-] ) , P. Szabó [-] , R. Szabó [-] , L. Klejdus [-]

ŽK: 89. I. Kratochvíl - 68. L. Klejdus .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - ZIMOLA Zdeněk (N), DOLANSKÝ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.