O. Netík 12.
M. Pecka 78. (p.)
2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B se rozešly s Myslibořicemi smírně


Branky


12. O. Netík , 78. M. Pecka (p.) - 55. M. Mezlík , 75. M. Mezlík
0

Asi v největším šlágru kola soutěže se utkaly dva aspiranti postupu a jejich zápas vítěze nepřinesl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ondřej Netík poslal hosty do vedení

V prvním kole III. třídy skupiny B proti sobě nastoupily Šebkovice „B" a Myslibořice, oba týmy svoje úvodní zápasy vyhrály a tak bylo na řadě vzájemné měření sil. Utkání se hrálo za velmi slunečného počasí na parádním trávníku. Domácí začali aktivněji a hned ze začátku mířil do tyče domácí expres David Kašpárek. Na druhé straně se mohl prosadit po rohovém kopu úplně neobsazený Miloš Mezlík, hlavičku však nedokázal stlačit k zemi a tak jak už to ve fotbale bývá, opět se potvrdilo staré známé „nedáš, dostaneš".  Z dobrých 25 metrů napřáhl Ondřej Netík a perfektní ránou po břevno otevřel gólový účet zápasu -1:0. Myslibořice mohly za pár minut srovnat, Václav Novotný vybídl k samostatnému nájezdu Miloše Mezlíka, toho ovšem vychytal Jan Pitour a poradil si i s následnou střelou Václava Novotného, kterou vyrazil pouze na nohu dobíhající posily z Jaroměřic nad Rokytnou Zdeňka Melána, na něhož zívala prázdná branka, míč ke smůle hostů skončil těsně vedle. Zdeněk Melán měl smůlu i o pár minut později, kdy se opřel do míče za vápnem a orazítkoval spojnici břevna a tyče. Jen do tyče mířil také Václav Novotný. Domácí mohli v závěru prvního poločasu navýšit vedení, aktivního Kašpárka však vychytal dobrým zákrokem Radek Vodička. První poločas tak skončil těsným vedením Šebkovic 1:0.

 

Ani dva góly Miloše Mezlíka na zisk tří bodů nestačily.

Druhý poločas začal lépe pro Myslibořice, Martin Čapoun našel povedenou přihrávkou za obranu Miloše Mezlíka a ten svůj druhý samostatný nájezd v zápase zvládl na výbornou, poté co přehodil bezmocného brankáře Pitoura -1:1. Další brankovou konstrukci rozezvučili domácí, šancí bylo k vidění dost a oba týmy se snažily hrát fotbal. Myslibořice byly aktivnější a převahu dokázaly přetavit ve vedení v zápase, Jakub Horák vyslal do dalšího samostatného nájezdu Miloše Mezlíka a ten po kličce brankáři poslal míč do prázdné branky a připsal si třetí branku ve dvou zápasech za Myslibořice -1:2. Vyrovnat mohl domácí David Kašpárek, stejně jako Mezlík obešel brankáře, ale prázdnou branku nepochopitelně přestřelil. V 78. minutě nařídil jinak bezchybný rozhodčí Martin Kalášek velice přísnou penaltu ve prospěch domácích, po odrazu míče od kolene Jaroslava Buriana do vlastní ruky. Pokutový kop proměnil doprostřed branky Milan Pecka a vyrovnal skóre na 2:2. Posledních deset minut už bylo z obou stran opatrných, neboť nikdo nechtěl inkasovat branku a odejít ze zápasu s prázdnou a tak se body v Šebkovicích spravedlivě dělily.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice B
Říha Zdeněk, vedoucí: V prvním poločase jsme byli lepším týmem my, za to ta druhá patřila hostům z Myslibořic. Myslím si, že remíza je naprosto spravedlivá.

TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč: I přes absenci 3 hráčů základní sestavy a hlavně hráče minulého kola Bohumila Mencáka, jsme v Šebkovicích předvedli dobrý výkon. Můžeme stejně jako soupeř litovat neproměněných šancí, takže za mě zcela spravedlivá a zasloužená remíza, která tomuto zápasu sluší nejvíce.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
J. Pitour [-] - P. Konvalinka [-] , M. Roupec [-] - P. Tržil [-] , M. Pecka [-] , L. Pecka [-] , D. Kašpárek [-] , P. Hrůza [-] , O. Netík [-] , M. Roupec [-] , J. Svoboda [-]

TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - P. Vejvoda [-] , L. Macháček [-] , T. Kratochvíl [-] , R. Trpišovský [-] - Z. Melán [-] , M. Čapoun [-] , J. Horák [-] , P. Kocáb [-] - V. Novotný [-] , M. Mezlík [-]

ŽK: 5. M. Roupec , 51. P. Hrůza , 71. D. Kašpárek - 42. M. Mezlík , 53. Z. Melán , 69. L. Macháček , 75. P. Vejvoda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - PŘIBIL Josef (N), PALÁT Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.