2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 10:15

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litohoř se rozešla s Šebkovicemi B smírně


Branky


48. J. Grün , 79. J. Grün - 67. J. Svoboda , 80. S. Zikmund
0

Ve šlágru kola padaly branky až po změně stran. Oba týmy střelily po dvou gólech a proto se body dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Ani v dopoledním zápase se diváci, kterých do Litohoře přišlo kolem šedesáti se příliš neschladilo, jelikož sluníčko hřálo celý den a tak se dalo nachytat pár bronzu v závěru léta. Domácí chtěli odčinit minulou porážku z Koutů, ale v cestě jim stál možná ještě kvalitnější rezervní tým, a to Šebkovice. Domácí tým nastopil do utkání s cílem získat doma všechny body. Podle toho také utkání vypadalo. Už v 7 minutě šel sám na hostujícího golmana Grün, ale šanci nedokázal proměnit, golman vytěsnil míč na rohový kop. V 15 minutě opět čaroval hostující golman, když zlikvidoval střelu Boudy a naslednou dorážku Svobody též zázračně vyrazil. Domácí tým byl po celý poločas aktivnější, hosté si žádnou šanci nevypracovali. Ve 25 minutě po ukázkové akci Svobody zakončoval Grün do prázdné branky, ale rozhodčí gól neuznal pro ofsajd, který nejspíš nebyl. A tak se šlo do kabi za stavu 0:0 na poločasové občerstvení.

Ve druhé půli oba týmy přidaly po dvou brankách

Do 2. půle vstoupil lépe domácí, kteří šli ve 48. minutě po úniku Jana Grüna do vedení 1:0. Hosté vyrovnali  v 67. minutě z přímého kopu, kdy pomocí tečované střely srovnali  Jiřím Svobodou na 1:1. Je nutno podotknout, že to byla první šance hostujícího týmu. V 79. minutě šli domácí opět do vedení, kdy se po sóle opět trefil domácí Jan Grün -2:1. Vedení domácím dlouho nevydrželo, neboť z následné rozehrávky po obdrženém gólu ihned v 80. minutě vyrovnali na konečných 2:2 Stanislavem Zikmundem. Do konce zápasu již žádná branka nepadla, a tak se na konci zápasu rozdávalo pouze po bodu, což je pro oba týmy málo a zvlášť domácí tým musela bodová ztráta mrzet dvojnásob.



Ohlasy k zápasu


TJ Litohoř
Šafrata Marek, asistent trenéra: Dnes jsme vyloženě body doma ztratili, byli jsme po celý zápas lepším týmem, ale bohužel nás sráží neproměňování i těch nejvyloženějších šancí, hosté tentokrát vytěžili z minima maximum.

TJ Sokol Šebkovice B
Říha Zdeněk, vedoucí: Soupeř nás lehce přehrával a byl lepší na balonu. Po našem druhém vyrovnávajícím gólu jsme soupeře v závěru utkání přehrávali.



Sestavy


TJ Litohoř
O. Dvořák [-] - L. Klejdus [-] , R. Szabó [-] , D. Bouda [-] , L. Dolanský [-] - K. Svoboda [-] - D. Punčochář [-] , K. Svoboda [-] , J. Grün [-] - M. Šafrata [-] (76. J. Pintér [-] ) , A. Mrkva [-] (72. P. Szabó [-] )

TJ Sokol Šebkovice B
J. Pitour [-] - J. Holčapek [-] , P. Konvalinka [-] , P. Hrůza [-] - M. Roupec [-] (91. M. Uhlíř [-] ) , M. Roupec [-] (46. J. Svoboda [-] ) - - O. Netík [-] (85. J. Němec [-] ) , L. Pecka [-] , R. Svoboda [-] , J. Fejta [-] , S. Zikmund [-]

ŽK: 28. P. Hrůza , 32. S. Zikmund .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SYROVÝ Ondřej - DOLANSKÝ Ladislav (N), PŘIBIL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.