Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 16:00

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Syrovice B jasnou výhrou opustily poslední příčku


0

Hlavně díky střeleckým schopnostem Davida Růžičky získaly Nové Syrovice první výhru v soutěži a opuštění dna tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro Davida Růžičku

Nové Syrovice nový ročník dobře neodstartovaly, a tak jim patří poslední místo tabulky a nezměnil to ani první bod získaný na hřišti Domamily. Slavice v minulém kole také remizovaly, a to proti silným Radoticím. Domácí nastoupili do zápasu s velkým odhodláním urvat první výhru v sezóně, a to se hned začalo plnit po sedmi minutách hry, kdy poprvé v zápase rozvlnil síť  Pavla Jelínka Jiří Vrba -1:0. Potom se mohlo skóre párkrát měnit, ale další branka padla až ve 26. minutě. Na 2:0 totiž zvyšoval David Růžička, který tak odstartoval svoji skvělou patnáctiminutovku. O dvě minuty později totiž opět David Růžička otupěl šance Slavic na zisk nějakého bodu z tohoto utkání -3:0. Ve 42. minutě pak David Růžička zkompletoval čistý hattrick a poslal domácí tým do kabin z luxusním náskokem 4:0, který se už mohl zdát pro hosty nedostižným.

Domácí přidali už jen jeden gól

I ve druhém poločase byli domácí lepším týmem, ale měli již nahráno a tak mohli zbytek zápasu dohrávat v poklidu. Padesát přítomných diváků se už dočkalo jediné branky, kdy se v 57. minutě prosadil Robin Janoušek a uzavřel tak konečný výsledek na 5:0 pro domácí Nové Syrovice, které se tak odpoutaly z posledního místa tabulky a zatím přenechali černého Petra Domamily.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Syrovice B
Škoda Adam, trenér: Od začátku jsme kontrolovali tempo hry a dařilo se nám i proměňovat šance. Hosty jsme v podstatě k ničemu nepustili, a tak jsme zaslouženě vyhráli a vylepšili si skóre.

SK Slavice
Linhart Jiří, vedoucí: Soupeř byl pohyblivější a trestal naše velké chyby v obraně



Sestavy


SK Nové Syrovice B
M. Novák [-] - J. Vlček [-] , L. Vítek [-] , L. Kouřil [-] , J. Lang [-] , J. Vrba [-] , R. Janoušek [-] , D. Růžička [-] (56. J. Železný [-] ) , P. Jenerál [-] , P. Fouma [-] (63. L. Nejerál [-] ) , J. Weidenthaler [-]

SK Slavice
P. Jelínek [-] - L. Němec [-] , L. Tomek [-] , M. Martenek [-] , D. Trojan [-] (83. T. Janoušek [-] ) - P. Bartůšek [-] , O. Mařan [-] - P. Zima [-] , M. Svoboda [-] - L. Bláha [-] (58. P. Jelínek [-] ) , O. Kutina [-] (45. M. Stonáček [-] )

Hráči zápasu: D. Růžička - P. Bartůšek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠIMEK Milan - CHALUPA Martin (N), ŠVIHÁLEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.