Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 16:00

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice B zaskočila Litohoř i díky čtyřem gólům Luboše Lopatáře


0

Trochu nečekanou výhru si připsali fotbalisté Přibyslavic B proti jednomu z favoritů soutěže týmu z Litohoře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hosty přestříleli

Domácí ve svém pouťovém utkání vlétli na hosty ve velkém stylu a v 10. minutě neproměnili svoji už čtvrtou šanci. Hosté, kteří se stále bránili, faulovali v 18. minutě nedaleko rohového praporku a z přímého kopu nachytal domácí Petr Masopust Ondřeje Dvořáka v hostující brance na hruškách -1:0. Domácí se tak ujali vedení, které začal navyšovat Luboš Lopatář. Domácí ostrostřelec byl ve vynikající formě, kterou potvrdil ve 28. minutě, kdy zdvojnásobil vedení domácích. Domácí se vedením nechali trošičku ukolébat a vlastním gólem posadili hosty na koně. Byl to však znovu Luboš Lopatář, kdo odmítnul jakékoliv komplikace a ještě v téže minutě navýšil opět vedení domácích o další branku -3:1. Domácí se opět ukolébali dobrým výsledkem a hosté začali ukazovat, proč v minulé sezoně skončili v tabulce tak vysoko. Do poločasové přestávky se domácí borci víceméně pouze bránili.

Luboš Lopatář byl při chuti

Poločasová přestávka byla pro domácí vysvobozením. Po přestávce chytli druhý dech a ostrostřelec Lopatář se prosadil hned dvakrát v rozmezí pěti minut. Poté se hra vyrovnala, v dresu domácích dostali šanci hráči širšího kádru a to se jim málem vymstilo. Hosté snížili Ladislavem Dolanským na rozdíl dvou gólů a v závěru měli místy velký tlak. Domácí obrana s uzdraveným navrátilcem Milanem "Stihlem" Picmausem však nedovolila žádné komplikace a tak zůstaly tři mistrovské body v Přibyslavicích.  


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice B
Vejmělek Lubomír, trenér: Vítězství jsme si zasloužili především výkonem v první půli. Jsem rád, že se kunička (Lopatář) probudil a konečně ukázal, co v něm je.

TJ Litohoř
Šafrata Marek, asistent trenéra: Udělali jsme hrubé chyby v obraně, které domácí trestaly. Začali jsme hrát až za stavu 1:5.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice B
D. Vrbka [-] - J. Pojer [-] , M. Karafiát [-] , P. Vejmělek [-] , J. Škarvada [-] (61. M. Vafek [-] ) - J. Karafiát [-] , I. Samek [-] , P. Masopust [-] (72. R. John [-] ) , J. Rambousek [-] - L. Lopatář [-] (66. M. Picmaus [-] ) , P. Mícek [-] (89. P. Račák [-] )

TJ Litohoř
O. Dvořák [-] - L. Klejdus [-] , R. Szabó [-] , D. Bouda [-] (85. V. Bártů [-] ) , L. Dolanský [-] - K. Svoboda [-] - D. Punčochář [-] , J. Grün [-] - M. Šafrata [-] (46. P. Szabó [-] ) , J. Pintér [-] , A. Mrkva [-]

Hráči zápasu: L. Lopatář - L. Dolanský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - SUCHÁNEK Miroslav (N), DOLANSKÝ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.