1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 16:00

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B se rozešly s Opatovem smírně


Branky


0

Remízou skončil zápas dvou týmů s postupovými ambicemi. Tento výsledek tak nahrál nejvíc Myslibořicím, které svůj zápas vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonýr Ladislav Kabelka poslal hosty do vedení

Šebkovice B dostaly po dvou remízových zápasech dalšího těžkého soupeře, kterým Opatov určitě je. Ten se ale v tomto zápase musel obejít bez své opory Zdeňka Daniela, který byl v minulém kole vyloučen. Navíc Šebkovicím se doma proti Opatovu daří, což potvrzuje i loňská výhra 3:0. Ovšem jak je známo, tak žádná série netrvá věčně. Do utkání vlétli lépe domácí a vytvořili si také první šanci, když se hostující útočník ocitl sám před domácím brankářem, ale ve stoprocentní šanci nastřelil pro štěstí domácích tyč. Odpověď mohla přijít hned na to, když Michal Roupec narazil míč Tomášovi Kotačkovi, ale ten z velkého úhlu hostující branku netrefil. Gólu se ovšem diváci dočkali ve 20. minutě, a to, když nezafungovala v domácí obraně ofsajdová past a sám se před domácím brankářem ocitl Kabelka. 0:1! Hosté byli nadále lepší, avšak po této brance tempo lehce upadlo, a tak se zbytek poločasu odehrál převážně mezi šestnáctkami.

Domácí alespoň vyrovnali

  Šebkovičtí museli se hrou něco udělat, tak se domácí trenér o poločase pokusil hru oživit střídáním. Jak bylo patrné, tak toto střídání hru domácích oživilo a hra se vyrovnala. Dokonce místy začali mít domácí mírnou převahu a začali si vytvářet i brankové příležitosti. Největší šanci si vytvořili po průniku velice aktivního Tomáše Kotačky, který utekl po pravé straně a centroval do vápna, kde zakončoval Ondřej Netík - hostující brankář se však velice rychle přesunul a jeho pokus zlikvidoval. Vyrovnání tak přišlo až v 75. mintě, kdy se k přímému kopu postavil Josef Holčapek a z velké dálky zakroutil levačkou míč na zadní tyč -1:1. Poté měli oba týmy náznaky šancí na obou stranách, avšak žádná z těchto šancí nebyla natolik nebezpečná, aby si s ní brankáři neporadili.  


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice B
Říha Zdeněk, vedoucí: V prvním poločase byli lepší hosté. Ve druhém poločase jsme byli ale lepší my a hosté v závěru utkání už uvadali a byli tam i šance na výhru. Remíza je ale asi spravedlivá.




Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
J. Pitour [-] - P. Konvalinka [-] , L. Pecka [-] , J. Fejta [-] , J. Holčapek [-] - M. Uhlíř [-] (46. O. Netík [-] ) , S. Zikmund [-] (65. J. Svoboda [-] ) , J. Němec [-] (46. M. Roupec [-] ) , R. Svoboda [-] - T. Kotačka [-] , M. Roupec [-] -

FK Opatov
R. Kšír [-] - R. Novotný [-] , D. Vybíral [-] , J. Horáček [-] , J. Kaser [-] , A. Konečný [-] , F. Šinkovský [-] , J. Fortelný [-] (87. F. Čech [-] ) , L. Kabelka [-] , M. Kravka [-] , D. Čučelin [-]

ŽK: 5. M. Roupec , 44. S. Zikmund , 60. R. Svoboda .
Hráči zápasu: J. Holčapek , T. Kotačka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - KUBA Jakub (N), KVAISER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.