Slavice dokázaly doma poprvé vyhrát


Branky


0

Slavice na svém hřišti dokázaly vyhrát důležitý zápas proti Koutům B a slaví tak první domácí výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase vstřelily oba týmy po jednom gólu

Do Slavic přijely Kouty B, které si v minulém kole zasřílely a daly Domamily pět branek. Slavice naopak po prvním vyhraném zápase získaly v následujících třech zápasech pouhý jeden bod s velmi pasivním skórem 2:12. Slavice tak chtěly tuto nelichotivou situaci změnit a dokázaly v prvním poločase držet s favoritem utkání krok. Ve velmi teplém počasí, které provází fotbalisty prakticky již třetí víkend nabídl první poločas dvě branky, o které se stejnou měrou přičinily oba týmy. Za domácí tým se prosadil v 10. minutě Lukáš Tomek -1:0 a za hosty se trefil v 19. minutě Tomáš Nováček, a proto oba soupeři odcházely do šaten za nerozhodného stavu 1:1, který byl do druhého poločasu zcela otevřen.

Radek Cícha vystřílel domácím tři body

Druhá půle nabídla několik zajímavých šancí na otevření skóre. Blíž k vedení měli hosté z Koutů, ale domácí brankář Jiří Linhart míč za svá záda nepustil. V 71. minutě pak rozjásal 50 přítomných diváků Radek Cícha. Akci pedcházel nejspíš neodpískaný ofsajd, při kterém hosté přestali hrát, čehož využil právě Cícha, který využil nájezdu proti brankáři Ondřeji Veselému vedoucí brankou domácího týmu -2:1. Ve zbytku zápasu se již hosté příliš nesoustředili na hru a často se hádali s rozhodčím Mitášem, a tak domácí slaví první domácí výhru.



Ohlasy k zápasu


SK Slavice
Hort Jaromír, trenér: V nekompletní sestavě jsme po vyrovnaném utkání vybojovali tři body.

SK Kouty B
Neumann František, trenér: Vlastní nemohoucností a špatnou naší hrou jsme si zápas prohráli samy, ale hodně utkání ovlivnil pan rozhodčí.



Sestavy


SK Slavice
J. Linhart [-] , T. Janoušek [-] (46. M. Fogaš [-] ) , P. Kopeček [-] , M. Svoboda [-] , O. Mařan [-] , R. Cícha [-] , Š. Tomek [-] , M. Chromý [-] , L. Tomek [-] , L. Němec [-] , M. Stonáček [-]

SK Kouty B
O. Veselý [-] - Z. Doležal [-] (55. M. Ludes [-] ) , L. Neuwirth [-] , T. Nováček [-] , T. Riedl [-] (69. F. Neuman [-] ) , A. Dočekal [-] (46. J. Cejpek [-] ) , I. Kratochvíl [-] , R. Caha [-] (82. M. Smejkal [-] ) , R. Komínek [-] , L. Paiskr [-] , S. Čech [-]

ŽK: 73. R. Komínek , 73. T. Nováček .
Hráči zápasu: R. Cícha .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MITÁŠ Milan - HERALECKÝ Leoš (N), KOUKAL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.