0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 16:00

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B přivezly povinnou výhru


Branky


0

Šebkovice B zvládly roli favorita a odvezly si všechny tři body ze hřiště Domamily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milan Pecka dostal hosty do vedení

Domamil se po minulé porážce dostala na poslední příčku tabulky. Tu chtěla odčinit, ale soupeř nebyl vůbec lehký, a tím byly Šebkovice B. Velké vedro přilákalo ke sledování zápasu pouhých dvacetpět diváků, kterých vidělo na začátku utkání větší aktivitu a bojovnost na straně domácích, žel bez gólového efektu, poněvadž v té době dokázal několikrát podržet hosty Jan Pitour. Zkušenější hosté jakoby vyčkávali a následně pak udeřili. Běžela již 34. minuta utkání a hosté z Šebkovic zahrávali autové vhazování. Vhozený míč do hřiště dolétl k Milanu Peckovi, kde si ho zkušeně zpracoval za velkým vápnem a prudkou přízemní střelou překonal domácího brankáře Pavla Polendu -0:1. Hostující tým jakoby tato branka uklidnila a ve zbytku poločasu přeci jen převzali větší iniciativu, ale žádný gól již z toho nepadnul a tak se odcházelo do šaten za hubeného jednogólového vedení hostů.

Hosté si výhru ještě pojistili

Ve druhém poločase přeci jen tempo hry trochu opadlo a aktéři zápasu se nejspíš viděli již někde u piva. Hosté si ale svoje vedení přeci jen chtěli upevnit, což se jim také podařilo v 67. minutě, To si z pravé strany popotáhl balón do velkého vápna Roman Svoboda a z velkého úhlu prostřelil domácího brankáře podruhé a naposled -0:2. V závěru si již hosté výhru zkušeně pohlídali.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Domamil
Břínek Oldřich, předseda Sokolu: Ze začátku byli domácí lepší a bojovnější. Hosté dali gól a uklidnili se nakopáváním míčů. Druhá půle už nebyla nic moc.

TJ Sokol Šebkovice, z.s. B
Uhlíř Jiří, trenér: Hodně vyrovnaný první poločas. Ve druhé půli nás domácí přehrávali, ale po vstřelené brance jsme si výhru pohlídali.



Sestavy


TJ Sokol Domamil
P. Polenda [-] - Z. Dvořák [-] (33. J. Růžička [-] ) , P. Brus [-] , P. Kovář [-] , R. Menčík [-] , M. Kovář [-] , Z. Soukup [-] , P. Šabatka [-] (71. J. Vyplašil [-] ) , T. Vyskot [-] , M. Dvořák [-] , P. Šabatka [-]

TJ Sokol Šebkovice, z.s. B
J. Pitour [-] - J. Fejta [-] , J. Holčapek [-] , L. Pecka [-] , P. Konvalinka [-] - R. Svoboda [-] , S. Zikmund [-] - J. Hobza [-] (86. R. Černý [-] ) - O. Netík [-] (85. M. Uhlíř [-] ) , M. Pecka [-] (81. J. Němec [-] ) , M. Roupec [-] (63. L. Ryvola [-] )

ŽK: 42. P. Šabatka - 78. O. Netík , 80. J. Hobza , 90. J. Fejta .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: RYGL Antonín - ŠPINKA Václav (N), EBERL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.