Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 15:30

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotice okusily první drtivou porážku


0

První prohru v novém soutěžním ročníku si připsali fotbalisté Radotic, když rozdílem třídy nestačily na rezervu Koutů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý začátek a konec poločasů pro Kouty

Kouty B přivítaly Radotice, kterým vyšel domácí dvouzápas a ten je posunul na třetí místo tabulky. Navíc po odehraných pěti kolech neokusily hořkost porážky. Kouty B naopak střídají lepší zápasy z horšími. Jarní zápas těchto soupeřů branku nepřinesl. V tomto zápase to ale ihned změnil ve 3. minutě domácí Tomáš Štveráček a bylo to 1:0. Jakoby tento gól pomohl domácímu týmu a rychlá branka je uklidnila. Oba týmy si ale dokázaly nějaké šance vytvořit, ale skóre se až do 36. minuty neměnilo. To se totiž prosadil další domácí borec Jiří Cejpek -2:0. Domácí si pak ještě do druhého poločasu vybojovali ještě luxusnější pozici, kdy se gólově prosadil Martin Machát a na domácí straně tak mohlo být veselo.

Domácí si zastříleli i po pauze

Druhý poločas pak přinesl střelecký koncert domácích. Vše načal ve 48. minutě Ivo Kratochvíl a bylo to 4:0. Když v 53. minutě přidal na 5:0 Radomír Caha, o osudu utkání bylo rozhodnuto. Hosté již působili odevzdaným dojmem a branky v jejich síti přibývaly. V 66. minutě se podruhé v zápase trefil Ivo Kratochvíl a domácí odskočili na 6:0. Na hřiště se pak dostal hrající trenér František Neuman a v 76. a 88. minutě se i on, ikdyž se štěstím zapsal do střelecké listiny a ukončil tak divoký zápas na 8:0.



Ohlasy k zápasu


SK Kouty B
Neuman František, trenér: Soupeř se nás z počátku snažil přehrávat nakopávanými míči. Po naší páté brance již byla jasně hra v našich rukách.

TJ Družstevník Radotice
Kincl Daniel, trenér: Je vidět, že někteří hráči domácích hrají o soutěže víš. Byli lepší í a bojovnější.



Sestavy


SK Kouty B
O. Veselý [-] - M. Machát [-] (46. M. Semrád [-] ) , T. Štveráček [-] , J. Cejpek [-] (65. F. Neuman [-] ) , A. Dočekal [-] , I. Kratochvíl [-] , R. Caha [-] , D. Hrubý [-] , R. Komínek [-] , L. Paiskr [-] , R. Veselý [-]

TJ Družstevník Radotice
F. Šťastný [-] - T. Kincl [-] , A. Jelínek [-] , F. Tobolka [-] , P. Tobolka [-] - J. Čech [-] , L. Tříletý [-] , Š. Melzer [-] (78. P. Netík [-] ) - S. Michal [-] (67. M. Plank [-] ) , D. Kincl [-] - M. Novák [-] (80. J. Nevěčný [-] )

ŽK: 60. R. Caha - 72. D. Kincl .
Hráči zápasu: T. Štveráček , J. Cejpek - T. Kincl .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: OŠMERA František - NEVĚČNÝ Jan (N), ZIMOLA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.