4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 15:30

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B doma nezaváhaly


Branky


0

Povinnou domácí výhru si připsali fotbalisté Šebkovic B proti Slavicím a nadále drží přední příčky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili pouze jeden gól

Šebkovická rezerva v tomto kole přivítala na domácím hřišti celek Slavic a již od úvodu se hrál zajímavý fotbal. Domáci se snažili hrát kombinační hrou, kdežto hosté hrozili z nakopávaných balónu a využívali nedůrazů domácích. Po jednom z těchto nedůrazů se ocitl sám před domácím brankářem hostující útočník, bránu však neohrozil. Poté se dostali ke slovu i domácí a měli několik příležitostí ke skórování, žádnou z nich však nevyužili. Změna stavu přišla v 25. minutě, kdy Roman Svoboda převzal balón na vápně a střelou propasíroval míč pod brankářem. 1:0! Chvíli před poločasem, mohl skóre navýšit Milan Pecka. Poté, co hostující brankář fauloval Jana Hobzu, byla nařízena penalta. Milan Pecka ji však neproměnil. Poté už se oba celky poroučeli do šaten.  

Dvacet minut před koncem zlomili domácí odpor hostů

Druhou půli začali o něco lépe hosté, kteří měli několik standartních situací a několik nebezpečných nákopů. Obrana nebo domácí brankář si však s těmito nákopy poradili. Postupně začalo tempo hostů upadat a domácí začali přidávat na obrátkách. Ve velké šanci se ocitl opět Milan Pecka, avšak i tentokrát ho hostující brankář vychytal. Vše tak Milan Pecka odčinil až v 69. minutě, kdy obešel hostujícího obránce a za vápnem napálil míč k tyči. 2:0! Chvíli na to se prosadil domácí záložník Pavel Hrůza, když uklidil centr od Milana Pecky do sítě. Domácí za tohoto stavu už soupeře do ničeho nepustili, naopak měli i další šance. Po jedné z těchto šancí se prosadil střídající Kašpárek. Nechybělo mnoho a mohli se domácí radovat i po páté, střídající Fejta však trefil po střele za vápnem pouze břevno, a tak zůstal konečný stav tohoto zápasu 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice B
Pitour Jan, hráč: Od úvodu se hrál zajímavý fotbal. Snažili jsme hrát kombinační hru, kdežto hosté hrozili z nakopávaných balónu a využívali našeho nedůrazu. Po změně stran začalo tempo hostů upadat a my jsme začali přidávat na obrátkách.

SK Slavice
Hort Jaromír, trenér: První poločas jsme nevyužili několik svých dobrých příležitostí, ve druhém poločase jsme museli nuceně střídat a naše hra se rozpadla.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
J. Pitour [-] - J. Holčapek [-] - R. Svoboda [-] , S. Zikmund [-] - J. Hobza [-] (46. M. Roupec [-] ) - J. Svoboda [-] (46. D. Kašpárek [-] ) , L. Ryvola [-] , O. Netík [-] , R. Černý [-] , P. Hrůza [-] (80. J. Fejta [-] ) , M. Pecka [-] (80. P. Konvalinka [-] )

SK Slavice
P. Kříž [-] - P. Bartůšek [-] , M. Svoboda [-] , M. Stonáček [-] , J. Daňhel [-] (28. D. Trojan [-] ) , R. Cícha [-] , Š. Tomek [-] , M. Chromý [-] , L. Tomek [-] , L. Němec [-] (61. J. Linhart [-] ) , P. Jelínek [-]

ŽK: 56. P. Hrůza - 41. P. Kříž .
Hráči zápasu: R. Svoboda .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: MITÁŠ Milan - KUBA Jakub (N), ŠVIHÁLEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.