4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 15:30

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Syrovice B doma opět nadělovaly


Branky


0

Další domácí výraznou výhru zaznamenaly Nové Syrovice a to proti rezervě Koutů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili pouze jeden gól

Souboj dvou rezervních týmu se odehrál v Nových Syrovicích. Oba dnešní soupeři si v minulém kole zpravily chuť a vyhrály rozdílem třídy a získaly si tak potřebné sebevědomí. Minulou sezónu se oba týmy rozešly nerozhodně, takže se mohl očekávat vyrovnaný zápas. Pěkné podzimní počasí vylákalo do hlediště asi čtyřicet nejvěrnějších domácích fanoušků, kteří museli být s výkonem svého týmu velice spokojeni. První poločas byl však ještě přeci jen vyrovnanější a jediné branky úvodního dějství se dočkali ve 23. minutě domácí, kdy se po nákopu balónu z domácí poloviny snesl míč k útočníkovi Jiřímu Vrbovi a ten prostřelil hostujícího golmana Luďka Stýbla -1:0. O toto hubené vedení se velkou měrou zasloužil domácí Marek Novák, který své mužstvo několikrát podržel a vytvořil mu nadějný základ do druhé půle.

Ve druhé půli již kralovali domácí

Druhý poločas již byl produktivnější, o což se přičinili pouze domácí borci. V 60. minutě se nejprve dostal k zakončení střídající Jan Železný, který střelecky táhl svůj tým v minulém roce v jeho úvodní části. Jeho branka na 2:0 tak mohla domácí hráče uklidnit. Zvláště, když se hned v 63. minutě prosadil střelou z ostrého úhlu svou druhou brankou v zápase Jiří Vrba -3:0. Skvělou desetiminutovku pak ukončil na 4:0 David Růžička. Závěr zápasu tak ztratil dramatickou koncovku a mohlo se dohrávat v poklidu.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Syrovice B
Weindenthaler Jakub, hráč: Dnešní zápas bych řekl že se nám docela slušně povedl a zisk tří bodů je naprosto zasloužený. V dnešním zápase pak musím vyzvednout výkon našeho golmana, který nás několikrát podržel.




Sestavy


SK Nové Syrovice B
M. Novák [-] - J. Vrba [-] (70. L. Nejerál [-] ) , P. Fouma [-] , R. Janoušek [-] , J. Marek [-] (46. J. Železný [-] ) , L. Vítek [-] , J. Lang [-] (59. D. Růžička [-] ) , L. Fryauf [-] , L. Růžička [-] (46. J. Vlček [-] ) , J. Weidenthaler [-] , P. Jenerál [-]

SK Kouty B
L. Stýblo [-] - T. Štveráček [-] , A. Dočekal [-] (46. J. Nováček [-] ) , M. Smejkal [-] (59. V. Navrátil [-] ) , R. Caha [-] , J. Cejpek [-] , I. Kratochvíl [-] , R. Veselý [-] (70. M. Machát [-] ) , D. Hrubý [-] , L. Neuwirth [-] , S. Čech [-]

ŽK: 26. J. Vrba , 50. R. Janoušek , 89. J. Železný - 26. R. Veselý , 80. J. Nováček .
Hráči zápasu: M. Novák , J. Vrba .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: MACEK Ivo - CHALUPA Zdeněk (N), NEUMAN František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.