Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:00

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B doma udolaly Nové Syrovice B


Branky


0

Šebkovice B si po minulé kontumační výhře připsaly další body do tabulky a alespoň na jeden den se vyšvihly do čela soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

V prní říjnový den přivítala rezrva Šebkovic rezervu z Nových Syrovic. Domácí museli nastoupit v poslepované sestavě bez mnoha opor. Toho chtěli hosté využít, a proto začali zápas ve vysokém tempu. Domáci však první desetimunutovku přečkali a poté udeřili sami. Svoboda vyslal náhderný pas přes obranu, kde si tuto přihrávku zpracoval Pitour a křížnou střelou překonal brankáře Zavadila. 1:0! Po tomto gólu se hra vyrovnala a zdálo se, že mírnější převahu mají domácí. Avšak hosté dokázali z ničeho nic srovnat. V 31. minutě nesklapla ofsajdová past domácích a hostující útočník Vrba v tváří tvář dodmácímu brankáři nezaváhal. 1:1! Pro domácí mohlo být však ještě hůř, ale domácí brankář Papoušek svůj tým podržel. Oba týmu vstřelili v prvním poločase po jedné brance, a tak se šlo do šaten za stavu 1:1.

Jan Pitour zkompletoval hattrick

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí. V 50. minutě dal jeden z hostujících obránců velmi pomalou malou domů, čehož se snažil využít Pitour, a tak začal presovat hostujícího brankáře, který v těžké pozici trefil pouze tohoto útočníka, od kterého se míč odrazil do branky. 2:1! Chvíli na to opět vyslal fantastickou přihrávku Svoboda a Pitour zkompletoval hattrick. 3:1! Hosté na to zareagovali tím, že začali hrát na tři obránce, čehož využívali domácí a zejména Netík se Svobodou zásobovali útočníky výbornými přihrávkami, avšak žádná větší šance se z toho neurodila. To na druhé straně v 62. minutě převzal za vápnem míč hostující Růžička a střelou zpoza vápna snížil na 3:2. A mohlo být pro domácí ještě hůř, ale opět svůj tým podržel Papoušek. A tak platilo staré známe pořekadlo nedáš, dostaneš. Šebkovičtí přidali čtvrtý gól po rychlé kombinaci po ose Pitour, Netík, Kotačka, kterému narazil míč šebkovický Hagi /Karel Vanžura/ a Tomáš Kotačka přidal čtvrtý gól -4:2. Po tomto gólu už bylo jasné, že si domácí tento výsledek pohlídají. Domácí se už nikam nehnali a hosté působili ke konci lehce rezignovaným dojmem. V 88. minutě byla nařízena penalta pro domácí a radovat se z možného gólu mohl i domácí brankář Papoušek, který šel na pokutový kop - trefil ale pouze tyč. Poté se už nic v tomto zápase neudálo. Tři body tak zůstali v Šebkovicích.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice B
Říha Zdeněk, vedoucí: První poločas byl vyrovnaný, ale ten druhý byl už jasně v naší režii. Musím pochválit naši největší hvězdu zápasu Jana Pitoura, který zaskočil v útoku a uvedl se hattrickem.

SK Nové Syrovice B
Weidenthaler Jakub, hráč: Prohráli jsme vlastní vinnou. Nehráli jsme špatně, ale nedali jsme góly.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
M. Papoušek [-] - J. Holčapek [-] , R. Černý [-] , D. Kašpárek [-] - O. Netík [-] , R. Svoboda [-] , T. Kotačka [-] , M. Roupec [-] , L. Ryvola [-] - J. Němec [-] (46. K. Vanžura [-] ) , J. Pitour [-] (72. M. Horváth [-] ) -

SK Nové Syrovice B
F. Zavadil [-] - J. Šibor [-] (46. J. Vlček [-] ) , P. Zerza [-] (59. D. Růžička [-] ) , L. Houserek [-] , J. Vrba [-] , P. Fouma [-] , R. Janoušek [-] , L. Vítek [-] , J. Lang [-] , L. Růžička [-] (70. J. Houserek [-] ) , J. Weidenthaler [-]

ŽK: 53. R. Černý - 40. J. Vrba .
Hráči zápasu: J. Pitour - L. Vítek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SVOBODA Libor - PŘIBIL Vladimír (N), ZIKMUND Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.