Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:00

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice B vyhrály zápas v nastavení


Branky


0

Nejlepší střelec soutěže Luboš Lopatář se opět svými góly postaral o zisk bodů pro domácí tým, který vstřelil vítěznou branku až v nastavení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili nepříznivý stav

Ve šlágru kola III. třídy sk. B tahali ze začátku za slabší konec domácí hráči, kterým se nedařilo, dostat se do utkání a prvních 20 minut tak měli více ze hry hosté. To potvrdil už v 7. minutě Daniel Kincl, který po rohovém kopu přehlavičkoval domácí obranu včetně brankáře Davida Vrbky -0:1. Po dvaceti minutách se probrali domácí hráči a začali se tlačit k hostující brance. Tlak domácích přetavil v branku ostrostřelec Luboš Lopatář, kterému vyslal učebnicovou přihrávku Radek "Don Giovanni" John -1:1. Do konce prvního poločasu byli domácí hráči výrazně lepší, ale nedokázali proměnit vytvořené šance. To prolomil až ve 43. minutě gólem do kabiny opět výborně hrající domácí kanonýr Luboš Lopatář -2:1.

Domácí rozhodli v nastavení

Ve druhé půli se hra obou mužstev vyrovnala. Do první výraznější šance se dostali hostující hráči v 55. minutě a nabídkou nepohrdli. Hostující kapitán Jan Čech vzal balon na své kopačky, udělal z domácích obránců kužely a chladnokrevně srovnal stav utkání na 2:2. Další průběh utkání se přeléval z jedné strany na druhou. V 73. minutě zahrozili opět hosté, ale obrovskou příležitost po nedorozumění obrany překazil domácí brankář David Vrbka, který se zničehonic objevil před útočícím hráčem, jenž už uklízel míč do prázdné branky a ve výsledku tak domácímu týmu zachránil všechny body . V závěru utkání se obě mužstva snažily urvat vítězství na svoji stranu a o něco lepším týmem byli přeci jenom domácí. Ti se nakonec radovali ze vstřelené rozhodující branky z kopačky velezkušeného šutéra Petra Vejmělka, který v nastaveném čase rozhodl o vítězství domácího týmu 3:2. Do puntíku tak naplnil předpověď tipéra expert tipu Radka Vodičky z Myslibořic, který zcela přesně určil průběh utkání i konečného výsledku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice B
Vejmělek Lubomír, trenér: V nadprůměrném utkání jsme byli šťastnějším týmem. Myslím si, že jsme tomu štěstíčku šli o něco více naproti než soupeř. Za skvělou fotbalovou atmosféru však musím poděkovat všem fanoušků, i těm hostujícím, kteří přijeli v hojném počtu.




Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice B
D. Vrbka [-] - O. Veškrna [-] , R. John [-] , M. Picmaus [-] , J. Pojer [-] - V. Carda [-] (78. R. Kučera [-] ) , J. Rambousek [-] (78. L. Sekerka [-] ) , P. Masopust [-] (87. M. Vafek [-] ) , D. Samek [-] - J. Pacal [-] (90. V. Svoboda [-] ) , L. Lopatář [-] (68. P. Vejmělek [-] )

TJ Družstevník Radotice
F. Šťastný [-] - T. Kincl [-] , P. Tobolka [-] , F. Tobolka [-] (87. J. Nevěčný [-] ) - L. Tříletý [-] (73. Š. Melzer [-] ) , M. Tobolka [-] , M. Habich [-] - V. Liška [-] (85. P. Netík [-] ) , D. Kincl [-] (89. P. Sevelda [-] ) , S. Michal [-] (47. M. Novák [-] ) - J. Čech [-]

ŽK: 63. J. Pacal - 58. M. Tobolka .
Hráči zápasu: D. Vrbka .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: RYGL Luboš - VEJMĚLEK František (N), NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.