Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 15:00

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Syrovice B doma pouze remizovaly


Branky


0

Čtvrtý vítězný domácí zápas po sobě  nezaznamenaly Nové Syrovice B , když tentokrát přišly o výhru s Přibyslavicemi B až minutu před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiří Vrba načal dvakrát účet utkání

Souboj dvou rezervních týmů byl k vidění v Nových Syrovicích, kam přijeli Přibyslavice posilněny výhrou v nastaveném čase proti Radoticím. Naopak Nové Syrovice si chtěly spravit chuť po prohře z další rezervou, a to z Šebkovic. V minulém ročníku dokázaly Nové Syrovice doma vyhrát 3:0. Pouhých dvacet diváků se přišlo podívat na samotný zápas a i v tomto zápasu začali domácí aktivněji a hned v 6. minutě byli odměněni vedoucí brankou, o kterou se postaral Jiří Vrba -1:0. Domácí měli hlavně ze začátku hru pod kontrolou a k další domácí výhře je svou druhou brankou v zápase nasměroval ve 28. minutě opět Jiří Vrba -2:0. Zdálo se, že si domácí dokráčejí snadno k další jednoznačné výhře ( poslední tři domácí zápasy Nových Syrovic totiž skončily výsledkově jasně - 5:0, 4:1 a 4:0), proti však byl hostující kanonýr Luboš Lopatář, který ve 39. minutě snížil na 2:1, a tak bylo ve druhém poločase stále o co hrát.

Kanonýr Lopatář vystřílel v závěru zápasu hostům bod

Také ve druhém poločase měl domácí tým o něco lepší úvod a opět jim dvoubrankový náskok vydobil v 60. minutě Petr Fouma -3:1. Jenže domácím dlouho radost z tohoto klidného vedení netrvala. V 63. minutě vstřelil další kontaktní gól záložník a kapitán hostů Petr Masopust -3:2. V hektickém závěru pak místo aby domácí rozhodli o své výhře, kapitulovali v 89. minutě po dalším smrtelném úderu Luboše Lopatáře, který vsítil letos již třináctou branku a vystřílel tak hostům bod za remízu 3:3.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Syrovice B
Weindenthaler Jakub, hráč: Zápas jsme si prohráli vlastníma chybama. Neproměňovali jsme naše gólové šance. Remíza je ale nakonec asi spravedlivá.

TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, trenér: Zápas jsme začali hodně špatně a hrát jsme začali až deset minut před koncem prvního poločasu. Nakonec jsme zápas ale dokázali srovnat, i když jsem si přál o něco lepší výsledek.



Sestavy


SK Nové Syrovice B
M. Novák [-] - P. Jenerál [-] , J. Vlček [-] , J. Šibor [-] , L. Houserek [-] , J. Vrba [-] , P. Fouma [-] , R. Janoušek [-] , L. Vítek [-] , L. Růžička [-] , J. Weidenthaler [-]

TJ Sokol Přibyslavice B
D. Vrbka [-] - J. Pojer [-] , R. John [-] , M. Picmaus [-] , V. Carda [-] - P. Masopust [-] , L. Sekerka [-] , I. Samek [-] , J. Pacal [-] - L. Lopatář [-] , M. Vafek [-] (56. J. Rambousek [-] )

ŽK: 43. P. Fouma - 38. M. Picmaus , 62. R. John .
Hráči zápasu: M. Novák , J. Vrba .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: JÁN Jiří - NEJERÁL Leoš (N), VEJMĚLEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.