Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 14:30

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lopatář s Pacalem nasázeli spolu osm branek Přibyslavic B


Branky


0

Fotbalisté Přibyslavic B  v zápase s Kouty B neměly z hostujícím týmem žádnou práci a zvítězili vysoko 9:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Luboš Lopatář navýšil svůj střelecký rejstřík

Slunečné podzimní odpoledne přivítalo všechny hráče i fanoušky, kteří se přišli podívat na derby mezi rezervními týmy Přibyslavic a Koutů.Úvodní čtvrthodinka byla ve znamení seznamování obou soupeřů. Nic nenaznačovalo, že by utkání mělo být jednoznačnou záležitostí. To však v 18. začali hrát domácí virtuózové Lopatář a Pacal. Lopatář brilantně zavezl kulatý nesmysl do vápna hostí a přihrál Pacalovi, který zahrál na housle hostujícímu gólmanovi. O minutu později, mohl navýšit skóre nejlepší střelec soutěže a celého přilehlého vesmíru Luboš Lopatář, avšak nezkrotil divoký balón a nedokázal přehodit vyběhnuvšího hostujícího Luďka Stýbla. V 35. minutě zahájil gólové závody Luboš Lopatář, který se nechtěl nechat zahanbit svým kolegou z útoku, když načapal hostujícího brankáře na švestkách. Těsně před odchodem do kabin se dostal balon k domácímu Ivanu Samkovi, který byl faulován a nařízený pokutový kop zkušeně proměnil výborně hrající kapitán domácích Luboš Lopatář. Poločas tak skončil zaslouženým tříbrankovým vedením domácích.

Střelecká show gradovala po přestávce

Do druhé půlky vstoupili domácí se vší vervou. Hned v 46. minutě se opět prosadil ostrostřelec Luboš Lopatář, když mu skvěle přihrával kamarád a kolega z z útoku Josef Pacal. Hned ve 48. minutě navýšil skóre Petr Masopust. O další tři minuty později se opět prosadil nejlepší hráč utkání Luboš Lopatář a hostující golman lovil míč ze sítě hned po šesté. V 57. minutě předvedl skvělý přehled o hře Josef Pacal, který nádhernou ze 40 metrů chladnokrevně zesměšnil hostujícího brankáře běžně chytajícího v I. A třídě Kraje Vysočina. Nakonec lovil míč ze své branky i jinak skvěle chytající David Vrbka, když se hostující veterán, 44 letý František Neumann, nechytatelnou střelou kolem zdi po zemi k tyči prosadil a vstřelil tak čestnou branku hostů. Gólový účet utkání ale ještě nebyl uzavřený. V 86. minutě se opět prosadil Josef Pacal, který tak završil svůj hattrick. V 89. minutě si ještě Luboš Lopatář s Josefem Pacalem nikým neatakování vyměnili čtyřikrát balon před hostujícím brankářem, než na sebe domácí Lopatář vzal odpovědnost a vystřelil na bránu. Na konci utkání tak na časomíře svítilo skóre 9:1 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, trenér: V dnešním utkání jsme byli odhodlaní zvítězit a od začátku jsme byli lepším týmem. Kluci hráli skvěle a musím jim za jejich výkon poděkovat. Doufám, že jsem je tak neviděl hrát naposledy.




Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice B
D. Vrbka [-] - V. Carda [-] (63. L. Sekerka [-] ) , R. John [-] (87. J. Škarvada [-] ) , P. Vejmělek [-] , O. Veškrna [-] - J. Rambousek [-] (69. L. Matějek [-] ) , P. Masopust [-] (73. D. Svoboda [-] ) , I. Samek [-] , P. Mícek [-] (81. M. Vafek [-] ) - L. Lopatář [-] , J. Pacal [-]

SK Kouty B
L. Stýblo [-] - L. Neuwirth [-] , J. Nováček [-] (46. R. Komínek [-] ) , T. Riedl [-] (59. T. Štveráček [-] ) , A. Dočekal [-] , I. Kratochvíl [-] , R. Caha [-] , Z. Doležal [-] , M. Smejkal [-] , F. Neuman [-] , R. Veselý [-]

ŽK: 76. P. Mícek - 52. R. Komínek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: RYGL Antonín - SUCHÁNEK Miroslav (N), CEJPEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.