0:1
(0:0)
84. M. Dunkler (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 14:30

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B doma nečekaně padly


Branky


84. M. Dunkler (p.)
0

Fotbalisté Šebkovic si v zápase s Jakubovem připsaly druhou porážku v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se diváci branky nedočkali

V devátém kole letošní III. třídy skupiny B přivítala doma rezerva Šebkovic Jakubov. Hrál se fotbal nevalné úrovně. Domácí si nebyli schopni přihrát a většina jejich lehkovážných přihrávek skončila u prvního protihráče. Hosté však těchto nepřesnonstí nedokázali využít. A když se přeci jen dostali, po některé z těchto nepřesností, k brance domácích, tak buď nedokázali trefit branku, nebo si s jejich nedůraznými střelami poradil domácí brankář.

Hosté rozhodli z penalty

Druhý poločas se odehrával v podobném duchu. Mnoho nepřesností a fotbal, na který se nedalo dívat. Domácí zahrozili ze standartní situace, kdy Kotačka narazil míč Kašpárkovi, který se radoval z gólu, avšak pomezní rozhodčí, který měl v té době cca 3 ‰ alkoholu v krvi, zvedl praporek na znamení ofsajdu. Poté se osmělili i hostující hráči, kteří nejprve trefili břevno a chvíli na to dostali možnost zahrávat pokutový kop. K penaltě se postavil Dunkler a penaltu proměnil. 0:1! Poté přeci jen domácí hostující tým zatlačili, avšak k vyrovnání to nestačilo. Šebkovická rezerva tak podruhé za sebou zaslouženě prohrála a za poslední dvě kola klesla z prvního místa až na páté. Jakubov se naopak výhrou vzdálil jisté sestupové příčce na šest bodů a přiblížil se ke klidnému středu tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice B
Říha Zdeněk, vedoucí: Špatný výkon zapříčiněn nejspíš zábavou do ranních hodin a nedělní husou.Výkon matný ašpatný. Asi nejhorší výkon podzimu. Až po obdržené brance jsme trochu přibrali.




Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
J. Pitour [-] - J. Holčapek [-] , L. Pecka [-] (69. K. Vanžura [-] ) , P. Hrůza [-] - S. Zikmund [-] , R. Svoboda [-] , L. Ryvola [-] (46. T. Kotačka [-] ) - J. Svoboda [-] (46. M. Roupec [-] ) - R. Černý [-] , P. Konvalinka [-] , D. Kašpárek [-] (77. J. Němec [-] )

Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - M. Dunkler [-] , L. Branč [-] , T. Pospíchal [-] (73. D. Fanta [-] ) , M. Chalupa [-] , M. Dunkler [-] , M. Gáborík [-] (86. V. Vejmelka [-] ) , R. Říha [-] , D. Mikýsek [-] (53. T. Vrbka [-] ) , T. Kosmák [-] , J. Číhal [-]

ŽK: 64. R. Svoboda , 78. P. Hrůza - 59. M. Dunkler , 61. J. Číhal .
Hráči zápasu: M. Klíma , J. Číhal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KAŇKA Josef - KOŘÍNEK Vladimír (N), FEJTA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.