2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 14:30

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty B urvaly s Podhoráckem bod


Branky


0

Skvělý závěr podzimu  v podání Podhorácka skončil jejich remízou na hřišti Koutů B v poměru 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Kouty B přivítaly Podhorácko s nejlepší aktuální formou. Čtyři výhry v řadě je dokonce katapultovaly na druhé místo tabulky, pouhé tři body za vedoucí Opatov. Obrana Podhorácka dostala za tu dobu pouhé dvě branky a jejich střelci dali v každém zápase minimálně tři branky. Kouty B by se naopak rády oklepaly z debaklu 1:9 od Přibyslavic B. V loňské sezóně ovládli stejný duel domácí Kouty celkem snadno 5:1. Domácí fotbalisté začali poměrně slušně a také  brzy šli v 17. minutě do vedení 1:0 zásluhou pěkné hlavičky Jaromíra Růžičky. Potom přišli na řadu v posledních kolech velice sebevědomí hosté. Byli častěji na balónu a začali ohrožovat víc Veselýho bránu a nakonec její prokletí odčaroval ve 37. minutě Vojtěch Trojan po chybné domácí rozehrávce -1:1. A to nebylo ze strany hostů vše, protože ve 41. minutě otočil vývoj zápasu univerzál Stanislav Lojda, který po brejku otočil vývoj zápasu na 1:2.

Domácí v závěru alespoň vyrovnali

Ve druhém poločase se často hra kouskovala, protože se častěji diskutovalo než hrálo. V 70. minutě se pak domácí dožadovali penalty, kterou ale hlavní arbitr vytáhl mimo šestnáctku hostí. Domácí se ale přeci jen dočkali za svou větší aktivitu z druhé půle vyrovnávací brankou, kdy se prosadil na hranici ofsajdu Vít Navrátil -2:2. Hosté si ve druhé půli vytvořili jen jednu šanci, a proto se nakonec body dělily.



Ohlasy k zápasu


SK Kouty B
Neumann František, trenér: V první půli byli hosté více na balónu. Ve druhé jsme již hosty zcela přehrávali, ale dokázali jsme pouze vyrovnat.

FK Podhorácko 2015
Totek Martin, hráč: První půlku jsme hráli dobrý fotbal, měli jsme spoustu vyložených šancí, které jsme neproměnili. Domácí do druhé půle nasadili kluky hrající běžně vyšší soutěž a výrazně tím zvýšili herní kvalitu a zatlačili nás k naší šestnátce. Zuby nehty jsme udrželi remízu, která je podle mě zasloužená. Chtěl bych tímto ještě poděkovat za služby pro FK Podhorácko Stanislavu Lojdovi, který od jarní části bude hrát krajské soutěže v Olomouckém kraji. Celý tým mu přeje hodně štěstí a vstřelených gólů v novém působišti.



Sestavy


SK Kouty B
O. Veselý [-] - L. Neuwirth [-] , J. Nováček [-] (46. V. Navrátil [-] ) , T. Štveráček [-] , A. Dočekal [-] (46. J. Cejpek [-] ) , D. Hrubý [-] , M. Smejkal [-] (54. J. Chaloupka [-] ) , J. Růžička [-] (64. M. Machát [-] ) , R. Komínek [-] , R. Veselý [-] (77. F. Neuman [-] ) , S. Čech [-]

FK Podhorácko 2015
K. Řeřucha [-] - J. Roupec [-] , M. Řepa [-] , J. Lojda [-] - V. Trojan [-] , P. Bulička [-] , L. Ferdan [-] - J. Veselský [-] , S. Lojda [-] - M. Lojda [-] , M. Totek [-]

ŽK: 32. A. Dočekal , 66. M. Machát - 75. L. Ferdan , 75. M. Lojda .
Hráči zápasu: T. Štveráček - S. Lojda .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: JÁN Jiří - KOUKAL František (N), DOČEKAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.