2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:30

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice si z Nových Syrovic B vezou bod


Branky


0

Fotbalisté Myslibořic si odvezli z Nových Syrovic pouze jeden bod za remízu 2:2 a klesly na páté místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

K poslednímu utkání zajížděly Myslibořice do Nových Syrovic, kde hrály naposledy ještě s „A" týmem v okresním přeboru, ale to už je pár sezón zpátky, tentokrát čekalo Myslibořice domácí „B" mužstvo, které v této sezóně body doma nerozdává, vyhrál zde pouze vedoucí Opatov v prvním kole. Domácí vstoupili do utkání ve velkém stylu a na Vodičkovi branku se řítil jeden útok za druhým, s nutnou dávkou štěstí, kopou výborných zákroků a nemohoucnosti domácích střelců z úvodního tlaku branka nepadla a paradoxně šli do vedení hosté, když po brejku uklidil míč k tyči podesáté v sezóně Miloš Mezlík -0:1. Domácí to na chvilku zabrzdilo, ale za chvíli se z toho oklepali a pokračovali v dobré útočné hře a přečíslováním Myslibořické obrany, která nevěděla kam dřív. Myslibořicím pomohlo i břevno, ale ve 34. minutě předvedl klid v zakončení Jakub Dubský, kterého bylo plné hřiště, a srovnal skóre na 1:1. Za hosty měl dobrou šanci Bohumil Mencák, jeho velice dobrou hlavičku vytěsnil mimo tyče Pavel Novák. Do kabin se odcházelo za, pro hosty hodně milostivého, nerozhodného stavu.

Oba týmy se podělily o body

Do druhého poločasu Myslibořice udělaly změny v rozestavení a hra se vyrovnala a naopak to byli hosté, kdo přebíral otěže utkání, neboť tempo které určili domácí na začátku utkání, nemohli vydržet po celý zápas. Po hodině hry se po chybě Myslibořic dostal do samostatného nájezdu Jiří Vrba a těsně před vybíhajícím Vodičkou poslal míč naprosto přesně k pravé tyči a domácí otočili skóre ve svůj prospěch -2:1. Poté však asi i zásluhou střídaní nebyli tak nebezpeční. V 69. minutě našel Martin Čapoun nezištnou přihrávkou Miloše Mezlíka a ten v samostatném nájezdu mířil přesně k pravé tyči a bylo srovnáno na 2:2. Po rohovém kopu to mohlo být 2:3, ale výbornou hlavičku Lukáše Svobody vykopával z brankové čáry obránce. Když už to vypadalo, že rozhodčí Petr Holý ukončí zápas, nabídl minelou domácí stoper druhý samostatný nájezd Milošovi Mezlíkovi, který mohl zkompletovat hattrick a urvat všechny body pro svůj tým, ale jeho druhý obstřel v zápase, bravurně zneškodnil Pavel Novák a rozhodl o konečné dělbě bodů.



Ohlasy k zápasu



TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč: Domácí na nás vlétli ve velkém stylu a jen díky výborným zákrokům Radka Vodičky jsme nedostali v prvním poločase více branek. Druhý poločas už byl o poznání lepší a jen škoda, že se Milošovi Mezlíkovi nepodařilo dovršit hattrick, ale na druhou stranu si domácí za první poločas rozhodně nezasloužili prohrát.



Sestavy


SK Nové Syrovice B
P. Novák [-] - L. Vítek [-] , T. Lang [-] , J. Dubský [-] (87. L. Nejerál [-] ) , L. Houserek [-] , P. Zerza [-] (58. P. Jenerál [-] ) , J. Lang [-] , J. Vrba [-] (79. M. Novák [-] ) , R. Janoušek [-] (66. J. Marek [-] ) , J. Weidenthaler [-] (54. J. Vlček [-] ) , J. Šibor [-]

TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - T. Kratochvíl [-] , P. Vejvoda [-] , R. Pekárek [-] (65. T. Palát [-] ) , M. Šoustal [-] - Z. Melán [-] , M. Čapoun [-] , J. Horák [-] - M. Mezlík [-] , B. Mencák [-] , L. Svoboda [-]

ŽK: 74. J. Vrba - 83. L. Svoboda .
Hráči zápasu: J. Vrba - M. Mezlík , R. Vodička .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HOLÝ Petr - CHALUPA Martin (N), PALÁT Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.