0:1
(0:0)
69. M. Rygl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 10:15

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby rozhodl gól Martina Rygla


Branky


69. M. Rygl
0

 Šebkovice B navázaly na skvělou jarní formu i ve svém prvním podzimním utkání na hřišti Podhorácka

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Kvůli krojovaným hodům v Martínkově se první kolo konalo v nezvyklém sobotním dopoledni. Začátek utkání ovlivnilo zranění hostujícího hráče, který si poranil kotník a musel být odvezen ZZS Kraje Vysočina k ošetření do třebíčské nemocnice. Hrál se bojovný a vyrovnaný fotbal, který ale moc šancí nepřinesl. Za zmínku stojí jedna střela Podhorácka, která před hostujícím gólmanem odskočila kvůli vyčnívajícímu drnu jinam než sám počítal, ale nakonec si s ní poradil. Naopak po zahrávaném rohu před domácí svatyní se ocitl před prázdnou bránou šebkovický hráč, ale míč netrefil správnou částí nohy a přestřelil. Do kabin se šlo tedy za nerozhodného stavu.

 

 

 

Šebkovicím stačila na výhru jediná branka

Druhou půlku se dále hrál vyrovnaný fotbal, možná lehce více ze hry měli hosté, ale do šancí se nedostávali a oba gólmani se na svých postech nudili. Když domácí obránci nepouštěli hosty do šancí tak se v 69. minutě rozhodl Martin Rygl to zkusit z větší dálky, povedlo se mu to náramně a krásnou střelou trefil šibenici domácí brány 0-1. Podhorácko nechtělo odejít z prvního kola bez bodu a zvýšilo obrátky a převzalo iniciativu, byly vidět náznaky šancí a podařilo se  vyslat i střelu na gólmana, ale když v nastaveném čase brankář vychytal ve stoprocentní šanci Sapíka bylo jasné, že rezerva Šebkovic si odveze všechny tři body domů.



Ohlasy k zápasu


FK Podhorácko 2015
Totek Martin, hráč: V prvním kole jsme dostali velmi těžkého soupeře, ale chtěli jsme zabojovat a urvat nějaký body. Bohužel se to nepovedlo, i když šance k vyrovnání tam byly.

TJ Sokol Šebkovice B
Říha Zdeněk, vedoucí: Ve vyrovnaném zápase jsme měli asi větší chuť po výhře. Dobré body z venku.



Sestavy


FK Podhorácko 2015
K. Řeřucha [-] - D. Hybner [-] , P. Větrovský [-] , V. Trojan [-] - P. Bulička [-] , M. Řepa [-] , S. Lojda [-] , M. Táborský [-] (89. M. Hybner [-] ) , M. Totek [-] (57. M. Lojda [-] ) - O. Šulc [-] (19. L. Ferdan [-] ) , J. Veselský [-] (88. A. Sapík [-] ) -

TJ Sokol Šebkovice B
J. Pitour [-] - J. Holčapek [-] , R. Černý [-] - M. Roupec [-] , Z. Eberl [-] (19. M. Uhlíř [-] ) , P. Konvalinka [-] - M. Rygl [-] (70. J. Němec [-] ) , J. Hobza [-] - J. Svoboda [-] (89. J. Uhlíř [-] ) , M. Roupec [-] , J. Fejta [-]

ŽK: 32. M. Uhlíř , 89. J. Hobza .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - TOMEK Oldřich (N), KLÍMA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.