Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 10:00

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice B zvládly domácí premiéru z Jakubovem


Branky


0

Fotbalisté Jakubova nedokázali po odhlášení z Okresního přeboru přivézt žádné body ze hřiště Přibyslavic B

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli dvakrát do vedení

Rezerva Přibyslavic vtrhla do nové sezony s vervou, když se hned v 7. minutě prosadil Petr Masopust a domácí se tak ujali vedení -1:0. Hra byla vyrovnanější, i když domácí získávali územní převahu. Hosté hrozili především z rychlých brejků, které v 27. minutě přetavili v gól Tomáše Vrbky -1:1. Minutu na to, dokázal odpovědět domácí Jan Packa, když si vzal na půlicí čáře balon, rozběhl se k soupeřovu vápnu a krásnou křižnou ranou strhl vedení opět na stranu domácích -2:1.

Na další vedoucí branku domácích již nenašli hosté odpověď

 Po poločasové přestávce byli domácí borci zřejmě ještě na svačině, když se ve 48. minutě prosadil hostující Pavel Matušína -2:2. Přibyslavičští pak Jakubov zamkli na vlastní polovině, ale festivalem zahozených šancí nedokázali dát branku. Vysvobození přišlo až v 69. minutě, kdy se šťastnou střelou na první tyč prosadil Roman Hruška -3:2. Hosté poté hrozili několika brejky, ale domácí byli stále o kousíček lepším týmem. V 87. minutě se blýskl domácí oslavenec v brance. Tento čtyřiačtyřicetiletý matador zavzpomínal na svá mladá léta, mrskl s sebou jako kočička po myšičce a pokazil hostům radost z vyrovnání. Na druhé straně pak pečetil vítězství Přibyslavic Luboš Lopatář 4:2. V průměrném utkání, kde se hrála spíše kopaná, nežli fotbal, měli více štěstí domácí. Především díky svému zkušenému brankáři s přezdívkou Lahvik tak všechny tři body zůstaly v Přibyslavicích.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, trenér: Utkání bylo ospalé a potvrdilo se, že nám dopolední termíny zkrátka moc nesedí. Nebýt lahvika, brali bychom jenom bod. Nějaký ten lahváček ho za odměnu nemine.

Družstevník Jakubov
Pospíchal Tomáš, trenér: Začali jsme aktivněji, přesto šli domácí do vedení. Do stavu 2:2 jsme hráli dobře, potom domácí převzali iniciativu a vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice B
L. Vejmělek [-] - J. Karafiát [-] , J. Rambousek [-] , M. Molák [-] , M. Čejka [-] - R. Jež [-] , P. Masopust [-] (79. J. Škarvada [-] ) , L. Lopatář [-] , D. Svoboda [-] (46. I. Samek [-] ) - R. Hruška [-] , J. Packa [-] (86. M. Vafek [-] )

Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - V. Vejmelka [-] , T. Vrbka [-] , R. Říha [-] , T. Pospíchal [-] , D. Fanta [-] , R. Jelínek [-] , P. Matušína [-] , J. Dostál [-] , M. Dunkler [-] , M. Dunkler [-]

ŽK: 32. J. Rambousek , 40. J. Karafiát - 30. M. Dunkler .
Hráči zápasu: I. Samek - P. Matušína .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: OŠMERA František - VEJMĚLEK František (N), JOHN Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.