Myslibořice doma jasně vyhrály


Branky


0

Úvodní zápas skupiny B se podařil hráčům Myslibořic, když jednoznačně přehráli Kouty B 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vyrovnali v poslední minutě

Na úvod sezóny přivítaly Myslibořice na svém hřišti hráče Koutů „B". Myslibořice se rychle ujaly vedení, Bohumil Mencák našel na zadní tyčce nikým nehlídaného Petra Kocába a ten hlavičkou otevřel skóre zápasu. Kouty se z této branky brzy otřepaly a tlačily se do útoku. Domácím od té doby nevycházelo vůbec nic, zkazily téměř vše, na co sáhli. To vycítili hosté a snažili se toho využít. Tutovku útočníka Koutů vychytal Radek Vodička. Další střely, většinou ze střední vzdálenosti, neměly moc šancí na úspěch. Po dalším úniku Koutů po křídle, mířil hostující útočník pouze těsně vedle. Kouty byly přece jen za svoji aktivitu odměněny. Po pravé straně se dostali až do vápna a těsně před brankářem tečoval střelu Michal Smejkal a zaslouženě srovnal skóre utkání na 1:1 v poslední minutě prvního poločasu.

 

Domácí rozhodli o výhře v druhém poločase

Ve druhém poločase Myslibořice zlepšily pohyb a na hřišti to bylo hned znát. Špatnou rozehrávku brankáře Romana Komínka vystihl Martin Čapoun a okamžitě poslal míč na branku hostí, jeho lob jen těsně přeskočil branku. V 53. minutě se už domácí ujali vedení, Bohumil Mencák našel dalším centrem na zadní tyči opět zcela nehlídaného Milana Pevného a ten poslal „rybičkou" Myslibořice do jednobrankového vedení. Hosté už ve druhém poločase nebyly tak aktivní jako v prvním dějství a dopředu se dostávali spíše sporadicky. V 69. minutě Bohumil Mencák zatáhl míč po levé straně a předložil míč do druhé vlny na nabíhajícího kapitána Martina Čapouna, který s klidem uklidil míč podél Komínka k pravé tyčce a dodal klid na kopačky domácích. Zápas už se poté dohrával, přesto mohli domácí navýšit skóre, proti bylo břevno Komínkovi branky, které zastavilo chytrý lob Petra Kocába. Střela aktivního Bohumila Mencáka skončila jen těsně mimo. Bohumil Mencák si přece jen připsal k třem asistencím i branku, Miloš Mezlík mu přiklepl míč hlavou a domácí kanonýr akrobaticky navýšil skóre na 4:1. Na konečných 5:1 zaokrouhlil výsledek zápasu svým premiérovým gólem za Myslibořice Miloš Mezlík, po samostatném nájezdu z poloviny hřiště. V poslední minutě ještě rozhodčí Vala ukázal červený kartonek hostujícímu kapitánovi a brankáři v jedné osobě Romanovi Komínkovi, poté co si Martin Čapoun zaběhl za obranu a pokračoval v samostatném nájezdu, brankáři udělal kličku a ten ho zbytečně fauloval za šestnáctkou a jelikož by Martin Čapoun zakončoval do odkryté branky, nemohlo následovat nic jiného než vyloučení. Následnou standardní situaci domácí nevyužili a tak zapás, skončil výhrou Myslibořic v poměru 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč: Po prvním gólu jsme úplně vypnuli a nic se nám nedařilo. Kouty si za první poločas možná zasloužily i více než vyrovnání. Naštěstí jsme ve druhém poločase začali běhat a hlavně dávat branky. Ve druhém poločase už hosté tolik nekousali a my kontrolovali vedení. Bohumil Mencák odehrál skvělý zápas, podílel se na čtyřech brankách z pěti.

SK Kouty B
Neumann František, trenér: První poločas byl vyrovnaný, měli jsme i více šancí. Po naší chybě jsme prohrávali 2:1. Potom jsme již vyhořeli a odešli fyzicky.



Sestavy


TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - T. Kratochvíl [-] , M. Šoustal [-] (29. L. Macháček [-] ) , R. Trpišovský [-] (87. J. Burian [-] ) , P. Vejvoda [-] (83. D. Šoustal [-] ) - M. Pevný [-] (75. M. Ludvík [-] ) , P. Kocáb [-] , J. Horák [-] , M. Čapoun [-] - M. Mezlík [-] , B. Mencák [-] (88. R. Pekárek [-] )

SK Kouty B
R. Komínek [-] - L. Neuwirth [-] , P. Dočekal [-] (80. F. Neuman [-] ) , T. Štveráček [-] , A. Dočekal [-] , I. Kratochvíl [-] , T. Riedl [-] , D. Hrubý [-] , M. Smejkal [-] , R. Veselý [-] , R. Nováček [-]

ŽK: 42. M. Mezlík - 23. L. Neuwirth . ČK: 90. R. Komínek .
Hráči zápasu: B. Mencák - L. Neuwirth .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VALA Vladimír - PALÁT Milan (N), VRZÁČEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.