Ovčačík převrátil skóre ve prospěch Bosonoh


0

Přečtěte si reportáž psanou z pohledu bohunického celku - jejím autorem je Marek Král.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve středečním vloženém kole naši hráči zavítali na neoblíbenou půdu Bosonoh, kde se jim moc nedaří. V posledních dvou utkání jednou prohráli vysoko 4:0 a v minulém ročníku jen remizovali 0:0. Ani středeční zápas nic nezměnil na téhle né příliš lichotivé bilanci, když naši hráči promrhali vítězství v posledních 10 minutách utkání.

 

Ledová sprcha hned na úvod utkání pro naše hráče, když už ve 4. minutě díky nedůraznému dostoupení našich hráčů, si mohl domácí Havlík R. v klidu zpracovat míč ve středu hřiště a přihrát nabíhajícímu Machátovi, jehož náběh nezachytil Mach a přízemní střelou k levé tyči překonal brankáře Grubera, a tak se Bosonohy ujaly vedení 1:0. Vedení domácích netrvalo dlouho, v 8. minutě po rohovém kopu Hlavoně se dostal k hlavičce Musil a bylo srovnáno na 1:1. Na zbytek poločasu moc pokoukání nebylo, hra se přelívala z jedné strany na druhou díky dlouhým nákopům z jedné či druhé strany. Největší šanci ve zbytku prvního poločasu měli domácí, když se řítili 2 na 1, ale do zakončení se už nedostali díky zákroku Krále. Bohunice se do žádné větší šance ve zbylých 35. minutách nedostaly.

 

Na úvod druhého poločasu měl v 49. minutě šanci Burčík, poté co se Hlavoň uvolnil středem hřiště, jenže jeho přihrávka byla o něco delší než bylo třeba a zakončení Burčíka na dlouhou nohu jen přeletělo bránu. Vzápětí měl Burčík na hlavě další gólovou šanci po centru Macha z pravé strany, ale jeho hlavička skončila jen těsně vedle. V 59. minutě poslal Vavřík krásný centr na dobře nabíhajícího Pospíšila, který svým prvním gólem v bohunickém dresu poslal Bohunice do vedení 1:2. Tento vstřelený gól jako by uspokojil naše hráče, kteří úplně přestali hrát. Ve zbytku utkání bylo na hřišti pouze jen jedno mužstvo, a to bohužel mužstvo domácích Bosonoh. Bosonohy si vytvořily po zbytku utkání obrovský tlak, který se nedal dlouho vydržet, a byla jen otázka času, kdy domácí potrestají naše hráče za pasivitu, kterou předváděli. Naši hráči nedokázali podržet míč na svých kopačkách, tak aby zklidnili hru a rozkouskovali nápor domácích. Zpočátku ještě bohunická obrana odolávala tlaku, ale v 80. minutě kapitulovala poprvé, když se Ovčačík prosmýkl bohunickou obranou a srovnal stav utkání na 2:2. Ani gól naše hráče neprobral a v 85. minutě se opět trefil Ovčačík, tentokrát ho Hlavoň nedokázal ubránit po rohovém kopu u zadní tyče, a tak během 5 minut Bosonohy otočily prohraný zápas.



Sestavy


FK SK Bosonohy
T. Maloň [-] - D. Břežný [-] , O. Havlík [-] , I. Belko [-] , J. Ovčačík [-] - J. Chalupský [-] , J. Šíma [-] , P. Moučka [-] , J. Machát [-] (90. P. Kulík [-] ) - J. Štourač [-] , R. Havlík [-] (87. M. Fretzer [-] )

TJ Tatran Bohunice
M. Gruber [-] - O. Masařík [-] , J. Pospíšil [-] , D. Musil [-] , M. Král [-] - M. Vavřík [-] , M. Hrazdíra [-] (51. J. Čermák [-] ) , P. Mach [-] (85. A. Bachdasaryan [-] ) , P. Hlavoň [-] - N. Burčík [-] , O. Ullmann [-] (72. M. Šembera [-] )

ŽK: 50. J. Chalupský , 84. J. Ovčačík , 88. M. Fretzer - 77. M. Vavřík .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: LENFELD Oldřich - MARTINEC Michal, PAPUGA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.