Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 13:30

2.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Elmerich zase řádil, Chuderov dal opět šest kousků


0

Fotbalisté Přestanova zaslouženě podlehli dobře hrajícímu Chuderovu 2:6.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení hosty nevykolejilo

Chuderov bude i letos patřit k hlavním favoritům celé soutěže. Fotbalisté Přestanova v prvním kole předvedli průměrný výkon a prohráli v Tisé 0:1.

 

Do utkání ale přeci jen vstoupili lépe domácí, kdy po invididuální akci otevřel skóre Šticha. Jenže o chvilku později střelec Elmerich vyrovnal a o pár minut později ten samý hráč dostal Chuderov do vedení. Jinak byl první poločas poměrně vyrovnaný. Přestanov si vytvořil šance na vyrovnání, to se ovšem nekonalo.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 1:2 v neprospěch domácích.

Dva rychlé góly odstřelily domácí naděje.

Do druhého poločasu šli domácí s cílem vyrovnat. Jenže góly dávali hosté. Nejprve se v 50. minutě trefil zkušený Petr Fousek, o pět minut později Přestanov dorazil Moučka. V 68. minutě Chuderov rychle provedl autové vhazování a Elmerich dokonal hattrick.

 

Malou nadějí domácím vykřesal Krušina, jenže v 74. minutě už definitivně rozhodl opět Elmerich, který má v úvodu sezónu výbornou formu.

 

Přestanov tak zůstává na nule a v dalším kole jede do Chlumce. Chuderov hraje doma, kdy přivítá Horní Podluží.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Přestanov
Pavel Plecitý, trenér FK Přestanov: "Je to krutá porážka, ovšem Chuderov má velmi silný tým. Teď nás čeká těžký zápas v Chlumci, věříme konečně v bodový zisk."

FK Chuderov
Luan Bakiu, brankář FK Chuderov: "Kvalitu utkání poznamenal stav hřiště v Přestanově. Nebyl k vidění líbivý fotbal. Přestože jsme rychle prohrávali, i tak jsme byli po celý zápas lepším týmem. Zahodili jsme spoustu šancí, zápas měl skončit vyšším rozdílem. Zasloužená výhra."



Sestavy


TJ Přestanov
J. Staněk [-] - P. Šticha [-] , T. Valenta [-] , J. Dohnal [-] , J. Herián [-] (57. M. Krušina [-] ) , J. Voráček [-] , P. Tvrdík [-] , P. Šťastný [-] , A. Pospíšil [-] , M. Levinský ml. [-] , J. Pavlík [-] (69. J. Levinský [-] )

FK Chuderov
L. Bakiu [-] - S. Vosyka [-] , D. Žárský [-] , M. Rohlík [-] , R. Moučka [-] , V. Šindelář [-] - J. Rohlík [-] , J. Dvořák [-] (34. M. Koubek [-] ) , M. Gabriel [-] (32. M. Protschke [-] ) - P. Fousek [-] , J. Elmerich [-]

Hráči zápasu: J. Elmerich , P. Fousek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Karrmann Milan ml. - ROUČEK Karel, SEDLÁČEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.