R. Rojko 62.
2:1p.
(0:0)
60. L. Mach
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 17:00

2.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Průměrný zápas ve Fojtovicích musely rozhodnout penalty


Branky


62. R. Rojko - 60. L. Mach
0

Dva body bral nakonec domácí Heřmanov, naopak Chlumec po dlouhé době penaltovou loterii nezvládl.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl fotbalovou nudu

Oba týmy zažily v prvním kole odlišné premiéry. Zatímco domácí po "tradiční" přestřelce s Chuderovem prohráli 3:6, Chlumec si přivezl dva body za bezbrankovou remízu ve Velkém Šenově.

 

Prvních 45 minut nabídlo divákům nezajímavou podívanou. Za zmínku stojí bomba Wenzela, který napálil tyč, dorážka Stehlíka svůj cíl nenašla. Chlumec do dostal do jednoho samostatného nájezdu na Pospíchala. Ale ani tady pšenka nekvetla, do kabin se tak šlo za zaslouženého stavu 0:0.

Chlumec se konečně trefil

Celkem 130 minut trvalo Chlumci, než se v nové sezóně trefil do černého. Prvním střelcem se stal kapitán Lukáš Mach, který si umě narazil a prostřelil Pospíchal. Vzápětí mohla přijít pro domácí druhá rána, ale Petr Valenta v obrovské šance trefil jen Pospíchala. Heřmanov podnikl okamžitý protiútok, který skončil vyrovnávací brankou Radka Rojka.

 

Nic vážnějšího se pak do konce základní hrací doby neudálo, za stavu 1:1 se šlo na penalty.

Chlumec po dlouhé době neuspěl

Na pokutové kopy nakonec byli šťastnější domácí, kteří zvítězili 4:3. Za hosty proměnil Sak, Škutléty a Škvor. Naopak v první sérii nedal Mach a hned ve druhé selhal Škoda.

 

Heřmanov čeká v dalším kole cesta do Jiříkova, Chlumec doma hostí Přestanov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Heřmanov
František David, vedoucí Heřmanova: "Byl to zápas velmi skoupý na gólové šance. Konečná remíza je nakonec zasloužená."

TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "Do utkání jsme vstoupili opatně, trvalo nám dvacet minut, než se kluci dostali k ohrožení domácí branky. Škoda velké šance Valenty, ta mohla rozhodnout. Po dlouhé době jsme nebyli v penaltách šťastnější a proto máme pouze jeden bod."



Sestavy


TJ Heřmanov
M. Pospíchal [-] - R. Majerik [-] , Z. Čapek [-] , P. Havlíček [-] - K. Stehlík [-] , R. Wenzel [-] , R. Rojko [-] , J. Mataj [-] , P. Líbal [-] - M. Betyár [-] , T. Vlasák [-] -

TJ Chlumec
F. Peška [-] - M. Šindelář [-] , P. Valenta [-] (72. V. Škvor [-] ) , P. Semenský [-] , L. Mach [-] , M. Škultéty [-] , J. Škoda [-] , M. Sak [-] , L. Vacovský [-] , M. Lichtenstein [-] , P. Švanda [-]

ŽK: 10. M. Betyár , 20. T. Vlasák , 41. P. Líbal , 50. R. Wenzel , 62. J. Mataj , 81. P. Havlíček - 9. M. Šindelář , 74. L. Mach .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Topinka Josef - NOVOTNÝ Libor, DOLEŽAL Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.