Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 13:30

3.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

8.0

Jídlo

7.0

Hrací plocha

10.0

Zázemí

6.0

Derby vyhrál Chlumec. Přestanov se zatím hledá


Branky


76. L. Mach , 90. M. Sak
0

Domácí dvakrát udeřili ve druhém poločase. To už hosté hráli o deseti.

 

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šancí bylo hodně. Brankáři byli bezchybní

Na dobře připraveném trávníku v Chlumci dorazil Přestanov. Ten to do Chlumce opravdu nemá daleko, v tradičním derby byli favoritem domácí fotbalisté.

 

V prvním poločase se hrál docela ofenzivní fotbal. Chlumce více držel míč, ale nebezpečnější byl Přestanov. Oba týmy si vytvořily několik gólových šancí. Ale v prvních 45 minutách byl jak domácí brankář Peška, tak hostující gólman Staněk bezchybní. I díky nim se šlo do kabin za stavu 0:0.

Přestanov musel do deseti. A nevydržel

Po změně stran už byl aktivnější domácí Chlumec. Hosté, kteří už neměli nikoho na střídání, navíc museli při zranění Tvrdíka do deseti. A postupně jim docházely síly. Na vodou je ale dlouho držel mezi třemi tyčemi Jakub Staněk.

 

Jeho kouzlo odčaroval v 76. minutě Lukáš Mach. Ten se prosadil po brejkové sitauci, finální přihrávku mu nabídl Vaňous. Domácí pak mohli utkání rozhodnout. Ale pojistka přišla v poslední minutě, to se výstavně trefil Sak.

 

Chlumec, který má s jednou inkasovanou brankou nejlepší obranu v soutěži, poskočil se šesti body na šesté místo. Naopak Přestanov je jediným týmem, který zatím nebodoval a krčí se na dně tabulky. V dalším kole hraje Chlumec v Horním Podluží, Přestanov doma přivítá nováčka z Jiříkova.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "První poločas přinesl ofenzivní fotbal, šance byly na obou stranách. Po změně stran jsme měli větší převahu, ovšem přestanovský brankář byl dlouho neprůstřelný. Až jsem se bál, abychom zahozených šancí nelitovali. Ale naštěstí se tak nestalo."

TJ Přestanov
Pavel Plecitý, trenér TJ Přestanov: "První půle byla vyrovnaná, měli jsme tam nějaké šance. Po zranění Tvrdíka jsme musel hrát v deseti, což se projevilo na hře i konečném výsledku. V dalším utkání proti Jiříkovu musíme bodovat."



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jirsák Jaroslav - ŠEFČÍK Josef, TESKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.