Chuderov zvládl šlágr a přehrál Chlumec


Branky


0

Domácí zaslouženě vybojovali tři body, Chlumec výkonem zklamal.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chuderov začal s velkým elánem

Souboj o čelo tabulky byl k vidění v Chuderově. Chlumec přijel s vizitkou nejlepší obrany, za pět kol dostal jen tři góly.

 

Začátek utkání patřil domácím, kteří vlétli na Chlumec ve velkém stylu. Hosté byli naopak směrem dopředu docela jaloví. Diváci se do poločasu dočkali hned dvou branek. Ty od sebe dělilo několik vteřin.

 

Po dvaceti minutách se trefil Michal Culek, za minutu se prosadil Jan Rohlík. Oba góly si byly hodně podobné - přesný centr do křídla a následný centr do vápna. Po 45 minutách tak Chuderov zaslouženě vedl 2:0.

Hrát 15 minut? To prostě nestačí...

Po změně stran se na čtvrt hodiny stal Chlumec pro domácí soupeřem. Ale Chuderov si komplikace nepřidělal. Aktivní pasáž hostů skončila, když dal Chuderov po krásné a jednoduché akci, která byla vedena středem hřiště, třetí trefu. Tu v 66. minutě obstaral David Žárský.

 

Čestný úspěch hostů měl na svědomí Petr Weber, který dal na 3:1 dvacet minut před koncem po rohovém kopu. Tím brankový účet skončil, ovšem do konce utkání padly ještě dvě červené karty.

 

Tu první dostal v 75. minutě Michal Rohlík, v 88. minutě musel po druhé žluté kartě předčasně pod sprchy chlumecký kapitán Lukáš Mach.

 

V dalším kole jede Chuderov do Jiříkova, Chlumec doma hostí Benešov nad Ploučnicí.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Chuderov
Luan Bakiu, brankář FK Chuderov: "Z naší strany nejspíš nejvydařenější výkon sezony. Golů jsme mohli dát daleko více, proměňování šancí je však to, na čem musíme zapracovat. Doma zřejmě body příliš ztrácet nebudeme."

TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "Prohrháli jsme naprosto zaslouženě a jednoznačně. Směrem dopředu jsme nebyli nebezpeční, jen prvních patnáct minut ve druhém poločase snesl náš výkon přísnější měřítko."



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mecl Petr - MECL Marcel, PROVAZNÍK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.