Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:00

8.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Greé zažil báječný den, pětkrát sestřelil Přestanov


Branky


43. J. Pavlík , 50. M. Charvát - 3. D. Greé , 11. D. Greé , 26. D. Greé , 54. D. Greé , 56. K. Tahal , 60. D. Greé
0

Domácí se tak nadále trápí a jsou předposlední v tabulce.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raketový nástup Trmic

Do Přestanova dorazily Trmice. Oba týmy nemají v poslední době tu správnou formu, ovšem daleko lépe v tabulce na tom byli hosté z Trmic. Domácím se vůbec nedaří a na svém kontě mají pouze tři body za výhru nad Šluknovnem.

 

Hosté, kterým v poslední době moc dobře nefungovala, chtěli hrát hlavně ze zabezpečené obrany. Trmicím patřil vstup do utkání a v 26. minutě vedly 3:0. Všechny tři branky zařídil Dalibor Greé. Vždy se jednalo o hrubky domácí obrany, které Trmice využily k rychlým protiútokům, které gólově zakončil Greé.

 

V tu chvíli byli domácí na ručník. Z letargie je malinko dostal Pavlík, který tečovanou střelou snížil na 1:3. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Přestanov se dostal na dostřel. Tím to ale skončilo

Vstup do druhého poločasu se lépe vydařil domácím. V 50. minutě totiž na 2:3 snížil z trestného kopu Charvát. A Přestanovu svitla malá naděje.

 

Jenže tu za čtyři minuty uhasil střelecky nažhavený Greé. Za další dvě minuty dal na 2:5 z trestného kopu Karel Tahal a svou pátou brankou v zápase dal po sóle opět Greé. Další šance hostů vychytal Staněk, který zabránil většímu debaklu. A navíc Tahal neproměnil pokutový kop.

 

Trmice tak mají 14 bodů a poskočily na šesté místo. Přestanov zůstává se třemi body na předposledním místě. V dalším kole jede Přestanov do Hostovic, Trmice hostí Horní Podluží.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Přestanov
Pavel Plecitý, trenér FK Přestanov: "Hosté byli velice nebezpeční v útoku, kde byla jejich síla. Výhru si zasloužili a skóre mohlo být ještě větší, když Staněk zlikvidoval čtyři tutové šance Trmic. Příští kolo jedeme do Hostovic, kde bychom rádi překvapili. Ale bude to moc těžké."

MSK Trmice
Pavel Čapoun, trenér MSK Trmice: "Zasloužené vítězství, které jsme si zbytečně zkomplikovali. Za stavu 2:3 jsem měl trochu strach, ale čtvrtá branka, kterou obstaral Greé, rozhodla. Škoda, že jsme nedali více branek, skóre mohlo být daleko vyšší."



Sestavy


TJ Přestanov
J. Staněk [-] - M. Charvát [-] , J. Voráček [-] , J. Říha [-] , J. Levinský [-] , P. Tvrdík [-] , J. Pavlík [-] , O. Gasiorovszki [-] , A. Pospíšil [-] , P. Šmejkal [-] , T. Valenta [-]

MSK Trmice
V. Ajm [-] - D. Greé [-] (72. M. Zajíček [-] ) , K. Tahal [-] , P. Uhlíř [-] , D. Nekola [-] , P. Šalda [-] (74. S. Puchta [-] ) , J. Pokorný [-] , M. Petera [-] , P. Tadlánek [-] , L. Jaroš [-] , V. Jaroš [-]

ŽK: 57. P. Tvrdík - 53. P. Tadlánek .
Hráči zápasu: J. Staněk - D. Greé , D. Nekola .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šefčík Josef - OBORNÍK Jaroslav, TESKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.