P. Šalda 34. (p.)
D. Nekola 87.
3:2p.
(1:1)
17. L. Jaroš (vl.)
61. M. Rohlík
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 10:30

11.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chuderov v Trmicích ztratil dva body


Branky


34. P. Šalda (p.) , 87. D. Nekola - 17. L. Jaroš (vl.) , 61. M. Rohlík
0

Trmice dvakrát prohrávaly, přesto byly po zápase spokojenější.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě žluté během šesti minut

Do Trmic dorazil Chuderov, který se přetahuje o první místo s Benešovem. Hosté byli mírným favoritem, ovšem Trmice jsou na domácím hřišti poměrně silné.

 

Začátek utkání ale patřil Chuderov. Trmice působily povadlým dojmem, hosté byli lepší a vytvářeli si hodně šancí. A v 17. minutě šli hosté zaslouženě do vedení, kdy si vlastní branku připsal Lukáš Jaroš.

 

Postupem času se ale hra začala vyrovnávat. A vyrovnalo se i skóre. Ve 34. minutě dostaly Trmice výhodu pokutového kopu, který následně proměnil Pavel Šalda. Tři minuty před koncem poločasu přišla pro hosty další komplikace.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Rozhodovaly standardní sitauce

Po změně stran se Chuderov, vědom si svého oslabení, zatáhl a spoléhal na rychlé brejky. Trmice měly míč častěji ve svém držení, ovšem v 61. minutě přišel pro domácí šok. Po standardní situaci se prosadil Michal Rohlík a hosté opět vedli.

 

Trmice se však zaslouženého vyrovnání přeci jen dočkaly. Tři minuty před koncem se trefil Pavel Šalda, opět po standardní situaci.

 

Za stavu 2:2 se tak šlo na penalty.

Chuderov vyhořel

Penaltový rozstřel se rozhodl ve třetí sérii. Zatímco Trmice všechny tři pokusy proměnily, hosté nedali ani jednu branku. Nejprve vůbec netrefili prostor mezi třemi tyčemi, pak trefili tyčku a nakonec břevno.

 

Chuderov je tak druhý, v dalším kole doma hostí Hostovice. Trmice drží čtvrté místo, v dalším kole jedou do Chlumce.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


MSK Trmice
Pavel Čapoun, trenér MSK Trmice: "Začali jsme hodně odevzdaně a bojácně. Chuderov šel zaslouženě do vedení. Po vyloučení jsme byli lepší, nakonec jsme to zachránili tři minuty před koncem. Přesto si myslím, že za bojovnost jsme si dva body zasloužili."

FK Chuderov
Luan Bakiu, brankář FK Chuderov: "Zápas ovlivnilo brzké vyloučení Šindeláře, hráli jsme padesát minut v početní nevýhodě. I přesto si soupeř nevypracoval takřka žádnou šanci. Pro nás je to ztráta dvou bodů. Každopádně už bychom se měli vzpamatovat a koukat každý na sebe. A ne na druhé a na rozhodčího. Co do chování patříme na dno tabulky."



Sestavy


MSK Trmice
A. Sládek [-] - J. Jelínek [-] (46. D. Greé [-] ) , K. Tahal [-] , P. Uhlíř [-] , D. Nekola [-] , P. Šalda [-] , J. Pokorný [-] , M. Petera [-] , P. Tadlánek [-] , L. Jaroš [-] , V. Jaroš [-]

FK Chuderov
L. Bakiu [-] - V. Šindelář [-] , R. Moučka [-] , M. Rohlík [-] , Z. Zvonek [-] (71. T. Krnáč [-] ) - P. Fousek [-] , J. Dvořák [-] (85. M. Koubek [-] ) , M. Culek [-] , S. Vosyka [-] , D. Žárský [-] , M. Protschke [-] -

ŽK: 14. P. Tadlánek , 60. J. Pokorný , 67. K. Tahal - 19. J. Dvořák , 36. V. Šindelář , 70. R. Moučka , 88. T. Krnáč . ČK: 42. V. Šindelář .
Hráči zápasu: P. Šalda , J. Pokorný - J. Dvořák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Fencl Jakub - ČÁKA Jindřich, RŮŽIČKA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.