4:3
(2:2)
40. J. Dohnal (p.)
45. J. Dohnal
62. T. Valenta
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

11.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heřmanov v přestřelce přestřílel Přestanov


Branky


6. V. Váňa , 22. R. Rojko (p.) , 52. R. Majerik , 55. V. Váňa - 40. J. Dohnal (p.) , 45. J. Dohnal , 62. T. Valenta
0

Hosté doplatili na zbytečné vyloučení, ve Fojtovicích padlo sedm branek.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Heřmanov nezvlál závěr poločasu

Do Fojtovic, kde hraje domácí zápasy Heřmanov, dorazil Přestanov. Oba týmy nezažívají žádný zářivý podzim, lépe na tom ale byli domácí, kteří byli favoritem.

 

Oba týmy přivítalo nevlídné počasí, do vedení mohl jít Přestanov, Pavlík ale v obrovské šanci trefil tyč. A tak udeřilo na druhé straně. V 6. minutě unikl domácí Majerik po pravé straně, našel nabíhajícího Váňu, který na dlouhou nohu dopravil míč do sítě - 1:0. Po čtvrthodině hry připravil míč na střelu Majerikovi Znamínko, ale ta se pouze otřela o břevno přestanovské branky. Ve 22. minutě zvýšil vedení Heřmanova Rojko. Heřmanovský kapitán proměnil penaltu nařízenou za faul Říhy na Wenzela - 2:0. Říha navíc penaltu neunesl, když vzteky odkopl míč nechtěně na rozhodčího a dostal rovnou červenou kartu. Ve 37. minutě kopal Heřmanov po faulu na Váňu další penaltu. Tu ale kanonýr Tomáš Vlasák neproměnil.

 

Ovšem hosté i přes oslabení předvedli parádní závěr poločasu. Ve 40. minutě fauloval Šturm, Přestanov tak také kopal penaltu, kterou dohnal proměnil. A v poslední minutě prvního dějství se Dohnal postavil k trestnému kopu a vyrovnal na 2:2.

Hra upadla do průměru

Hra ve druhém poločasu upadla do průměru, začátek však patřil domácím. V 52. minutě po centru z pravé strany byl míč tečován a Majerik, který byl připraven na zadní tyči, pohodlně dopravil míč do sítě - 3:2. O tři minuty později se po centru nejlépe orientoval Váňa a hlavou k tyči zvýšil na - 4:2.

 

Poslední slovo měli hosté, když Valenta v 62. minutě po nedůsledném bránění domácích upravil na 4:3. Hosté se pak snažili vyrovnat, Heřmanov ale vedení udržel. Jen šest minut před koncem přišel o Mataje, kerý byl vyloučen za kritiku.

 

V dalším kole jede Heřmanov, který je devátý, na půdu osmého Horního Podluží. Přestanov je dvanáctý, v dalším kole jede navíc na hřiště rozjetého lídra z Benešova.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Heřmanov
František David, vedoucí Heřmanova: "Hrálo se za nevlídného počasí. Přežili jsme první šanci hostů a šli do dvoubrankového náskoku. Přestanov i v oslabení dokázal vyrovnat. Po změně stran jsme pak prokázali větši touhu po vítězství."

TJ Přestanov
Pavel Plecitý, trenér TJ Přestanov: "Je to škoda, soupeř byl hratelný, poškodili jsme se sami vyloučením a zaspáním úvodu druhé půle. Teď nás čeká venku první Benešov, kde to bude těžké, ale pokusíme se o překvapení."



Sestavy


TJ Heřmanov
M. Pospíchal [-] - R. Majerik [-] , Z. Čapek [-] , T. Vlasák [-] - R. Rojko [-] , V. Váňa [-] , J. Mataj [-] - M. Sobíšek [-] (76. J. Majer [-] ) , R. Wenzel [-] - M. Šturm [-] , F. Znamínko [-]

TJ Přestanov
J. Staněk [-] - T. Valenta [-] , M. Charvát [-] , M. Levinský [-] , P. Šmejkal [-] , A. Pospíšil [-] , J. Pavlík [-] (60. J. Voráček [-] ) , P. Tvrdík [-] , M. Krušina [-] , J. Dohnal [-] , J. Říha [-]

ŽK: 41. Z. Čapek , 69. R. Wenzel , 73. J. Mataj - 72. M. Krušina . ČK: 87. J. Mataj - 34. J. Říha .
Hráči zápasu: V. Váňa - J. Dohnal .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Vlk Lukáš - JIRSÁK Jaroslav, HRUBÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.