Trmice dostaly v Chlumci lekci z produktivity


Branky


8. V. Škvor , 53. L. Mach
0

Hosté vyhořeli v koncovce. Proto byli po zápase zklamanějším mužstvem.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trmice zaspaly začátek utkání

Do Chlumce dorazily Trmice. V lepší herní pohodě jsou v poslední době hosté, domácí si chtěli napravit reputaci. V posledním utkání na vlastním hřišti totiž dostali od Šluknova pět branek.

 

Začátek utkání ale patřil právě v Chlumci. Trmice úvod zápasu zaspaly, v 8. minutě se totiž po průniku Drábka a přihrávce Vaňouse prosadil křižnou střelou Václav Škvor.

 

Trmice mohly vyrovnat ve 20. minutě, když si pro penaltu došel útočník Pavel Uhlíř. Jenže kapitán Pavel Šalda pokutový kop neproměnil. Do konce poločasu byly jasně aktivnější Trmice, ovšem do konce poločasu už se stav nezměnil.

Mach nachytal Ajma

Vstup do druhého poločasu měl opět lepší Chlumec. Běžela 53. minuta, k trestnému kopu z dobrých 30 metrů se postavil kapitán Lukáš Mach a parádní střelou tak trochu překvapil brankáře Ajma - 2:0.

 

Trmice ale utkání nezabalily, nadále se tlačily do zakončení. Ale v Chlumci jejich střelcům prostě nebylo přáno. Tři body tak zůstali domácím, kteří byli tentokráte šťastnějším mužstvem.

 

Chlumec je tak sedmý, podzim zakončí zápasem v Hostovicích. Trmice jsou čtvrté, o víkendu hrají doma s Jiříkovem.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "Urvali jsme velice cenné body. Hráči předvedli bojovný a zodpovědný výkon. Je ale pravda, že Trmice byly po celý zápas fotbalovější. Doplatily ovšem na mizernou koncovku."

MSK Trmice
Pavel Čapoun, trenér MSK Trmice: "Pro nás to byl smolný zápas. Zaspali jsme začátek utkání, ale pak jsme byli lepší a měli dostatek šancí utkání otočit. Velká škoda je, že dobře hrající Šadla neproměnil penaltu. Kdyby jí dal, tak by se utkání vyvíjelo jinak. Ale na kdyby se nehraje."



Počet diváků: 40. Rozhodčí: Eichler Martin - STUPKA Josef, TORÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.