2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 10:15

1.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mareš měl svůj den, Hrob slaví výhru nad Lukavcem


Branky


0

Vyrovnaný duel se zlomil ve druhém poločase. Hosté nedali penaltu a domácí dvakrát udeřili.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas skončil bez branek

Los prvního kola k vzájemnému souboji svedl týmy Hrobu a Lukavce. Oba celky se v minulé sezóně umístily v horní polovině tabulky, dal se tedy očekávat vyrovnaný fotbal. Hosté přišli o trenéra Oldřicha Němce, na lavičku usedl Jiří Hönig.

 

První poločas se nesl ve vyrovnaném duchu. Šancí zase tak moc nebylo. A když už, tak jak domácí brankář Mareš, tak hostující Brožík, byli pozorní. I proto se šlo do kabin za bezbrankového stavu 0:0.

Lukavec zahodil penaltu. A pak litoval

Chvilku po nástupu do druhého poločasu dostal Lukavec možnost kopat penaltu. K té se postavil mladý Tomáš Engl, ale obrovskou šanci na skórování nevyužil. Hosté měli vůbec několik dobrých příležitostí, ale Jan Mareš předvedl mezi třemi tyčemi výborný výkon.

 

V 65. minutě přišla jedna z klíčových situací celého zápasu. Centr ze strany propadl k Jelonkovi. Ten udělal kličku Brožíkovi a dostal Hrob do vedení. Druhou, uklidňující a rozhodující trefu, obstaral nejlepší klubový kanonýr minulé sezóny. Byl to vlastně typický gól Petra Pištory. Ten dostal míč do náběhu a razantní střelou potvrdil Hrobu tři body a dobrý vstup do sezóny.

 

Hrob jede v dalším kole do Liběšic, Lukavec doma hostí Litoměřicko C.



Ohlasy k zápasu


TJ Hrob
Zdeněk Havlíček, předseda TJ Hrob: "S výsledkem jsme spokojeni. Hodně nás podržel brankář Honza Mareš, bylo to vyrovnané utkání, ve kterém bylo rozhodující, kdo dá první branku."

SK Lukavec
Jiří Mišani, obránce SK Lukavec: "Kdybychom hráli ještě v neděli, tak bychom góla stejně nedali. Domácím dobře zachytal brankář, my vyhořeli v koncovce. Škoda neproměněné penalty, to by se utkání vyvíjelo daleko jinak."



Sestavy


TJ Hrob
J. Mareš [-] - P. Fencl [-] , M. Rudolf [-] , T. Hudský [-] , O. Sedláček [-] - D. Jelonek [-] , M. Rudolf [-] , P. Šural [-] (88. J. Hájek [-] ) , M. Kozák [-] - P. Pištora [-] , V. Ferko [-] (76. R. Jasukevič [-] )

SK Lukavec
J. Brožík [-] - J. Kolář [-] , M. Henzl [-] , Š. Orem [-] , C. Udatný [-] (61. L. Oláh [-] ) , V. Manda [-] , J. Šenfeldr [-] (74. P. Lutka [-] ) , S. Hamza [-] , T. Engl [-] , J. Mišani [-] , M. Richtr [-] (74. R. Štěpán [-] )

ŽK: 27. M. Rudolf , 33. P. Šural , 36. P. Pištora , 83. M. Rudolf , 86. M. Kozák , 88. O. Sedláček - 53. J. Mišani , 90. J. Brožík .
Hráči zápasu: J. Mareš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Vlk Lukáš - DVOŘÁK Martin, JIRSÁK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.