5:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

1.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

5:1! Bezděkov přejel Dubí


Branky


10. O. Čížek , 44. O. Čaněk (p.) , 55. R. Jirásek , 62. O. Čaněk (p.) , 80. F. Hendrich - 5. V. Karrmann
0

Hosté sice brzy vedli, jenže po vyrovnání úplně odpadli.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí inkasovaná branka nepoložila

V minulé sezóně se oba celky sezónou spíše protrápili. Bezděkov měl lepší podzim, jaro mu i díky problémům s kádrem vůbec nevyšlo. U Dubí to bylo naopak. Podzim špatný, jaro naopak daleko lepší. Mírným favoritem byl přeci jen domácí celek, který trochu překopal základní sestavu.

 

Jenže prvních dvacet minut bylo vyrovnaných, Dubí mělo v některých fázích mírně navrch. A šlo dokonce do vedení, když se po 5. minutách trefil Václav Karrmann. Hostům ale vedení dlouho nevydrželo, za pět minut totiž vyrovnal dobře hrající Ondřej Čížek. Bezděkov postupně přebíral otěže utkání a vytvářel si tlak. Ten vyústil ve 40. minutě, kdy byla po faulu Dubí nařízena proti hostům penalta. Tu proměnil Ondřej Čaněk a do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro domácí soubor.

Po změně stran držel taktovku Bezděkov

Ve druhém poločase začalo Dubí ještě více fyzicky uvadat. V 55. minutě přišel navíc třetí gól Bezděkova, když se ze hry trefil Radek Jirásek. A za sedm minut přišel další faul a druhá penalta v utkání. Opět pro Bezděkov. K míči se postavil opět Ondřej Čaněk a i podruhé překonal Aleše Kusého.

 

Skóre utkání uzavřel v 80. minutě trefou ze hry Filip Hendrich a potvrdil tak zasloužené vítězství Bezděkova.

 

Ten se v dalším kole vydá na půdu silného nováčka z Bohušovic, Dubí si bude chtít napravit renóme doma proti Černivu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Bezděkov
Tomáš Martan, SK Bezděkov: "I když jsme brzo inkasovali, po celý zápas byli kluci lepším celkem. Bylo jen otázkou času, kdy přijdou góly. A to rozhodčí ještě hostům odpustil jednu penaltu a červenou kartu. Jinak to ale bylo zasloužené vítězství."

1.FC Dubí
Jan Brezovský, trenér 1. FC Dubí: "Ukázalo se, že tréninková návštěvnost v letní přípravě byla tristní. Prvních 20 minut to ještě šlo, ale pak jsme postupně odpadali. Chyběla fyzička, důraz, postupem času kluci nestíhali. Všechno pak bylo špatně."



Sestavy


SK Bezděkov
M. Balcar [-] - O. Čížek [-] , R. Jirásek [-] (75. M. Poláček [-] ) , F. Hendrich [-] , L. Pištora [-] (84. T. Rubeš [-] ) , J. Řezníček [-] , P. Bartůňek [-] (90. J. Pekař [-] ) , B. Matoušek [-] , J. Hlavsa [-] , M. Hlavsa [-] , O. Čaněk [-]

1.FC Dubí
A. Kusý [-] - J. Mucha [-] (70. M. Karrmann [-] ) , P. Doubek [-] , V. Karrmann [-] , M. Němec [-] (56. M. Pehanič [-] ) , V. Smolný [-] (80. J. Brezovský [-] ) , J. Husák [-] , M. Havlín [-] , R. Farkaš [-] , L. Havlín [-] , L. Daniš [-]

ŽK: 34. O. Čížek , 56. P. Bartůňek , 63. F. Hendrich , 90. O. Čaněk - 16. L. Havlín , 44. J. Husák , 45. P. Doubek , 58. J. Mucha , 59. V. Karrmann , 61. M. Havlín .
Hráči zápasu: P. Bartůňek , O. Čížek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Vlašič Miroslav - DVORSKÝ Vojtěch, HUSAR Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.