Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 13:00

5.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

10.0

Nápoje

6.0

Jídlo

6.0

Hrací plocha

6.0

Zázemí

3.0

Soběchleby mají první dva body!


Branky


54. M. Pokorný (p.) , 59. M. Pokorný (p.) - 20. T. Mikina , 63. K. Knop
0

Lídr z Liběšic herně nepřesvědčil a byl rád za jeden bod.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soběchleby se herně zvedly

Domácí se zatím v sezóně trápí, ve čtyřech utkáních nevybojovali jediný bod. Naopak Liběšice zažívají skvělý start do soutěže. I díky nejlepšímu útoku se vyhřívali na prvním místě tabulky.

 

Ale jak už to tak bývá, postavení v tabulce nemusí být vždy vypovídající. Začalo se opatrně, domácí zaskočili Liběšice důrazem a bojovností. V první půli tak byli aktivnějším celkem.

 

Jenže do vedení šli právě hosté. Ve 20. minutě se po individuální akci prosadil Tomáš Mikina, který nastoupil, stejně jako obránce Janda, navzdory vysoké teplotě.

 

Soběchleby mohly vyrovnat, ale to by musel útočník Jiří Kudža trefit po standardní sitauci prázdnou branku. Do kabin se tak šlo za stavu 0:1 v neprospěch domácího celku.

Soběchlebům pomohly dvě penalty

Do druhého poločasu nastoupily opět lépe Soběchleby. Navíc jim pomohly dva pokutové kopy. Nejprve brankář Pokorný fauloval Řeháka. O penaltě nebylo pochyb, míč do sítě dostal Pokorný a bylo to 1:1. A za dalších pět minut přišel opět faul na dobře hrajícího Řeháka. Hosté se zlobili, jelikož se faul stal zhruba tři metry před vápnem. Hlavní sudí však na popud pomezního ukázal na penaltový puntík. K míči se postavil opět Pokorný a opět byl úspěšný.

 

Soběchleby pak mohly rozhodnout. Do několika šancí se dostal smolař Kudža, ovšem v tomto utkání mu nebylo přáno. Navíc v 63. minutě přišel trest. Po rohovém kopu se hlavičkou prosadil Karel Knop a srovnal na 2:2.

 

A jelikož už další branka nepadla, šlo se na pokutové kopy.

Bod navíc urvaly Soběchleby

V penaltovém rozstřelu, který je klasickou loterií, nakonec uspěly Soběchleby. Mohou tak slavit premiérové body, hlavně je ale těší fakt, že zlepšily svou hru.

 

V dalším kole jedou do Dubí, Liběšice doma hostí nováčka ze Svádova.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Soběchleby
Jiří Kudža, útočník TJ Soběchleby: "Dali jsme do toho všechno a byli rozhodně lepším týmem. Měli jsme ale vyhrát, což nám ovšem nedovolila moje špatná koncovka. Samozřejmě jsme rádi, že máme první body. Věříme, že to bude pokračovat."

SK Liběšice
Marek Čermák, trenér SK Liběšice: "Bude to znít alibisticky, ale já bod beru. Domácí více chtěli, byli lepší, využili svého hřiště. Tady se budu bodovat hodně těžko. My jsme nebyli kompletní, někteří hráči nastoupili s teplotou. Asi je dobře, že jsme si to všechno vybrali právě v Soběchlebech."



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Sedláček Jiří - KURILJAK Ivan, MATAS Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.