Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 13:00

5.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bláznivý zápas! Svádov nakonec urval dva body


Branky


19. L. Pittner , 23. M. Varga , 27. L. Pittner , 88. R. Vošahlík - 38. S. Hamza (p.) , 68. C. Udatný , 76. C. Udatný , 81. J. Šenfeldr
0

Ale hosté z Lukavce si musejí sypat popel na hlavu. Byli lepší a zbytečně ztratili body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svádov dal hostům lekci z produktivity

Na Ústecku se střetly týmy, kterí zažily docela dobrý vstup do soutěže. Hosté z Lukavce byli favority a výkonem to potvrzovali. Jenže branky dávali domácí.

 

Těm se v prvním poločase podařily čtyři kloudné akce. Padly z toho tři branky, hosty pak zachránila tyč. Skóre otevřel v 19. minutě mladý Lukáš Pittner, za čtyři minuty zvýšil na 2:0 Miroslav Varga a v 27. minutě přidává druhou branku opět Pittner. Pro hosty šok, protože byli aktivnější, ovšem nedávaly vyložené šance.

 

Sedm minut před koncem poločasu se Lukavec přeci jen dočkal. Sudí proti Svádovu odpískal pokutový kop. Ten proměnil Michal Henzl a vrátil tak hosty do zápasu. Do kabin se šlo za stavu 3:1 pro Svádov.

Ctirad Udatný stále válí

Do druhého poločasu nastoupil Lukavec se stejnou aktivitou. Navíc měl trenér Jiří Hönig šťastnou ruku, když na hřiště poslal velezkušeného útočníka Ctirada Udatný.

 

Nejlepší střelec Lukavce v historii klubu mu to oplatil hned ve třech případech. Nejprve v 68. minutě snížil na 3:2, za dalších osm minut dokonce vyrovnal na 3:3. Svůj výkon pak korunoval v 81. minutě, kdy přihrávkou našel Jana Šenfeldra a Lukavec rázem vedl.

 

Jenže vedení neudržel. V poslední minutě se Svádov pustil do možná posledního útoku. Na jeho konci úspěšně zakončil Rudolf Vošahlík a po výsledku 4:4 se šlo do penalt.

Bonusový bod zůstal ve Svádově

´V úvodních pěti pokusech byl stav 4:4, oba brankáři chytili po jedné penaltě. V šesté sérii pak domácí proměnili, hosté naopak branku přestřelili.

 

V dalším kole jede Lukavec do Českých Kopist. Právě v Českých Kopistech nastoupí Svádov ve středu 28. 9. k dohrávce, o víkendu pak jede na půdu prvních Liběšic.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Svádov-Olšinky
Tomáš Friedl, trenér TJ Svádov-Olšinky: "Musím uznat, že Lukavec byl po celý zápas lepším týmem. My jsme byli efektivní, když jsme ze čtyř šancí dali tři góly a tyčku. V kabině jsem hráče upozornil, že nehrajeme dobře a musíme se zlepšit. Také jsem upozornil na kvality Radka Udatného, který měl po přestávce prsty ve všech gólech. V závěru jsme měli štěstí a vyrovnali. Dva body bereme, výkon ale nebyl dobrý."

SK Lukavec
Jiří Hönig, trenér SK Lukavec: "Kdyby jsme proměnili jen polovinu šancí, tak to mohl být pohodový zápas. Už v prvním poločase jsme byli lepší. Stačilo deset minut nedůrazu a rázem domácí vedli 3:0. I když jsme to otočili, Svádov v závěru po ojedinělém útoku srovnal. Výsledek je pro mě zklamáním."



Sestavy


TJ Svádov-Olšinky
P. Paseka [-] - V. Vodehnal [-] , L. Pittner [-] , M. Varga [-] , V. Jackel [-] (90. A. Hovhannisjan [-] ) , P. Kraus [-] , F. Povejšil [-] , M. Novák [-] , R. Vošahlík [-] , P. Polák [-] , P. Blaško [-] (55. P. Málek [-] )

SK Lukavec
J. Brožík [-] - J. Kolář [-] , M. Henzl [-] , M. Zajpt [-] , J. Zabák [-] (46. J. Mišani [-] ) , J. Šenfeldr [-] (89. R. Štěpán [-] ) , S. Hamza [-] , J. Quaiser [-] , T. Engl [-] , M. Richtr [-] , L. Oláh [-] (46. C. Udatný [-] )

ŽK: 37. P. Blaško , 53. M. Novák , 57. P. Polák , 71. F. Povejšil - 84. J. Kolář .
Hráči zápasu: P. Paseka , L. Pittner - C. Udatný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vlašič Miroslav - PRÁGL Martin, LUDVÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.