6:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 13:00

6.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Liběšice byly efektivní, odnesl to Svádov


Branky


14. K. Knop , 57. T. Mikina , 67. J. Vlasák , 70. K. Knop , 76. K. Knop , 80. P. Janda
0

Lídr soutěže podruhé v sezóně zvítězil 6:0.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svádov držel s favoritem krok

Liběšice nastoupily doma proti Svádovu. Cíl byl jasný - udržet první místo a hlavně napravit nečekanou ztrátu ze Soběchleb. Ale nováček ze Svádova dokázal posbírat už devět bodů a rozhodně nepřijel bez bodových ambicích.

 

První poločas byl vyrovnaný, Svádov sehrál dobrých 45 minut. Ale ve 14. minutě neuhlídal akci domácích, po které se trefil z první Karel Knop. Vyrovnat mohl mladý Lukáš Pittner, svůj nájezd na brankáře Koryťáka ale gólem nezakončil. Hosté měli k dispozici hodně standardních situací, ale do kabin se šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Druhá domácí trefa hosty zlomila

Po změně stran nastala klíčová situace v 57. minutě. To se po standardní situaci prosadil Tomáš Mikina. Liběšice vedly 2:0 a Svádov šel pomalu, ale jistě do kolen.

 

Důrazně hrající domácí měli gólovou chuť a během třinácti minut nasázeli nováčkovi čtyři góly. V 67. minutě zvýšil na 3:0 Tomáš Vlasák, další dvě branky (jednu z penalty, chyba v zápise) přidal v rozmezí šesti minut opět Karel Knop, který tak dokonal hattrick.

 

Na konečných 6:0 pak skóre uzavřel Petr Janda, který prostřelil mladého brankáře Urbánka, který ovšem výkonem nezklamal.

 

Liběšice tak potvrdily, že mají nejlepší útok v soutěži (26 branek) a udržely si první místo. Svádov klesl na deváté místo.

 

V dalším kole čeká na Liběšice těžký zápas v Lukavci, Svádov doma hostí Dubí.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Liběšice
Marek Čermák, trenér SK Liběšice: "Předem se chci omluvit svádovskému trenérovi za jednu nemilou situaci, když jsem na něj vyjel. To mě mrzí. Svádov v prvním poločase hrál velmi dobře, jen nedával góly. My jsme byl ze začátku jakoby unavení. Po druhé brance se nám dýchalo lépe, třetí hosty definitivně zlomila."

TJ Svádov-Olšinky
Tomáš Friedl, trenér TJ Svádov: "V první půli to ještě šlo, drželi jsme domácími krok. Škoda velké šance Pittnera. Něco jsme si řekli v kabině, ale ve druhé půli nás domácí přejeli. Hlavně důrazem, vyhráli snad 90% osobních soubojů. Po druhé brance jsme odpadli, Liběšice hrály až do konce, byly jako hladoví psi. V závěru jsme byli rádi, že už je konec."



Sestavy


SK Liběšice
L. Koryťák [-] (46. P. Janda [-] ) - A. Vlk [-] , P. Blažíček [-] , J. Nepovím [-] , M. Svoboda [-] , J. Janda [-] , K. Knop [-] , T. Mikina [-] , R. Knop [-] (46. J. Pokorný [-] ) , V. Kozel [-] (46. J. Mikina [-] ) , J. Vlasák [-]

TJ Svádov-Olšinky
V. Urbánek [-] - R. Vošahlík [-] , J. Havel [-] , P. Janouš [-] (46. P. Málek [-] ) , V. Vodehnal [-] , L. Pittner [-] (67. V. Jackel [-] ) , M. Varga [-] , J. Zoubele [-] (76. A. Hovhannisjan [-] ) , P. Kraus [-] , F. Povejšil [-] , M. Novák [-]

ŽK: 45. T. Mikina , 53. J. Janda , 65. J. Vlasák - 58. M. Novák .
Hráči zápasu: P. Blažíček , J. Janda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mareš Jaroslav - MAREŠ Jaroslav, BARTOŠ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.