Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 13:00

6.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubí si zatrénovalo, nebohé Soběchleby mají další debakl


Branky


3. J. Mucha , 20. M. Havlín , 27. P. Doubek , 29. J. Husák , 39. J. Husák , 47. J. Husák , 51. L. Havlín , 63. K. Solar , 67. J. Pelc , 73. K. Solar
0

Domácí v tréninkovém tempu nakonec porazili poslední tým tabulky 10:0! Utkání se nakonec nedohrálo...

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek už v poločase

Domácí Dubí se postupně zvedá tabulkou a proti Soběchlebům bylo favoritem. Nejen proto, že hostům se vůbec nedaří. Dalším důvodem byl fakt, že Soběchleby dorazily do Dubí pouze v deseti hráčích.

 

Dokud měli hosté síly, drželi krok. Bezbrankové skóre prolomil ve 3. minutě Jaroslav Mucha. Soběchleby držely do dvacáté minuty přijatelný výsledek. Pak už to šlo v rychlém sledu. Na 2:0 zvyšoval Miroslav Havlín, za dalších sedm minut se trefil Pavel Doubek by to 3:0.

 

Dubí do poločasu přidalo další dvě branky. Obě obstaral Jan Husák, nejprve ve 29. minutě, na 5:0 zvyšoval čtyři minuty před koncem poločasu.

Zápas se nedohrál

Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu. Ve 47. minutě se trefil opět Jan Husák, který dosáhl na hattrick. Do 73. minutě pak Dubí přidalo nešťastným hostům další čtyři góly.

 

Dvakrát se ještě trefil Kristián Solar (63. a 73.), po jedné brance přidal Lukáš Havlín (51.) a Jakub Pelc (67.). V 75. minutě se hostům zranili hráči, neměli k dispozici minimální počet lidí na hřišti a utkání bylo předčasně ukončeno.

 

Skóre se tak zastavilo na výsledku 10:0. Dubí tak poskočilo na čtvrté míst, navíc si pěkně vylepšilo skóre. Soběchleby jsou poslední, mají dva body a navíc hrozivé skóre 4:34.

 

V dalším kole hostí Soběchleby Bohušovice, Dubí jede do Svádova.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


1.FC Dubí
Jan Brezovský, trenér 1. FC Dubí: "Tady vlastně není co hodnotit. Hosté přijeli v deseti lidech a nebyli soupeřem. Krom tří bodů nám to nic nedalo. Bylo to takové tréninkové tempo."

TJ Soběchleby
Jiří Kudža, útočník TJ Soběchleby: "Tady opravdu není co hodnotit...více k tomu ani nejde co dodat."



Sestavy


1.FC Dubí
A. Kusý [-] - P. Doubek [-] (46. M. Pehanič [-] ) , L. Daniš [-] , J. Ulip [-] (46. V. Karrmann [-] ) , L. Havlín [-] , M. Havlín [-] , J. Husák [-] , J. Pelc [-] , J. Mucha [-] (46. D. Sommer [-] ) , M. Karrmann [-] , K. Solar [-]

TJ Soběchleby
E. Vrzák [-] - J. Kudža [-] , T. Urban [-] , L. Láska [-] , V. Poláček [-] , M. Pokorný [-] , J. Řehák [-] , J. Soukup [-] , J. Hloušek [-] , R. Možarivskyj [-] , A. Klinger [-]

ŽK: 35. J. Pelc - 30. A. Klinger .
Hráči zápasu: J. Husák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: DVOŘÁK Martin - VLK Lukáš, ŠEFČÍK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.