J. Havel 25.
1:4
(1:1)
45. V. Karrmann (p.)
52. K. Solar
84. K. Solar
90. K. Solar
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 12:30

7.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubí bylo efektivní a sestřelilo Svádov


Branky


25. J. Havel - 45. V. Karrmann (p.) , 52. K. Solar , 84. K. Solar , 90. K. Solar
0

Hvězdou utkání byl Kristián Solar, který dal hattrick a ještě zařídil penaltu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali dobře

Oba celky odstartovaly novou sezónu solidně. Dubí po rozpačitém startu chytlo formu, nováček ze Svádova se drží ve středu tabulky. Očekával se vyrovnaný zápas.

 

A první poločas byl opravdu vyrovnaný. Svádov byl aktivnější a těžil z toho, že byl přeci jen silovější, než Dubí. Zasloužené vedení domácím zařídil v 25. minutě Jiří Havel. Když už to vypadalo na to, že si Svádov do kabiny přinese těsný náskok, Dubí v poslední minutě prvního dějství vyrovnalo. Ve vápně byl faulován Kristián Solar, sudí nařídil penaltu, kterou následně proměnil Václav Karrmann.

 

Solar nasázel další tři trefy

Domácí vstoupili do druhého poločasu aktivně. Přišla však chyba v rozehrávce, míč se dostal k rychlonohému Solarovi, který v 52. minutě dostal Dubí do vedení. Svádov si pak vytvořil tlak a měl i šance. Ale žádný gól už nepřidal.

 

Naopak v 84. minutě přišel brejk do otevřené obrany a Solar dal na 1:3. A ten samý hráč v poslední minutě dokonal hattrick. Dubí tak má společně s Liběšicemi nejlepší útok (28 branek) a poskočilo na třetí místo.

 

Svádov naopak klesl na jedenácté místo. V dalším kole svěřenci Tomáše Friedla míří do Bohušovic, Dubí hostí Lukavec.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Svádov-Olšinky
Tomáš Friedl, trenér TJ Svádov-Olšinky: "Výsledek je krutý. Paradoxně to herně nebylo špatné. Začali jsme dobře, jen škoda té penalty v závěru poločasu. I po změně stran tam byly náznaky šancí, jen jsme to špatně vyřešili. Výsledek je hrozivý, soupeř prostě potrestal naše chyby."

1.FC Dubí
Jan Brezovský, trenér 1. FC Dubí: "Musím souhlasit s kolegou. Bylo to vyrovnané utkání. To ale rozhodl rychlonohý Solar, který byl klíčovou postavou. Rozhodující byla také penalta a náš gól na 2:1. Svádov nehrál špatně, hrál hodně silově, což nám dělalo potíže."



Sestavy


TJ Svádov-Olšinky
P. Paseka [-] - P. Blaško [-] , V. Jackel [-] , R. Vošahlík [-] , J. Havel [-] , P. Janouš [-] , V. Vodehnal [-] (75. M. Varga [-] ) , L. Pittner [-] (84. P. Peterka [-] ) , P. Polák [-] , F. Povejšil [-] , M. Novák [-]

1.FC Dubí
A. Kusý [-] - P. Doubek [-] , J. Mucha [-] , K. Solar [-] , V. Karrmann [-] (72. M. Pehanič [-] ) , M. Karrmann [-] , V. Smolný [-] , J. Husák [-] , J. Ulip [-] , L. Havlín [-] , M. Havlín [-]

ŽK: 81. P. Janouš - 30. L. Havlín , 60. V. Karrmann , 76. J. Husák , 78. K. Solar .
Hráči zápasu: R. Vošahlík - K. Solar , J. Ulip .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hynek Jan - ROUČEK Karel, MATERNA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.