2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 12:30

8.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubí má další tři body, Lukavec se dál trápí


Branky


43. J. Mucha , 58. K. Solar - 42. J. Kolář
0

Hrdinou domácího výběru, který otočil skóre utkání, byl opět Kristián Solar.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty nepodržel brankář

Do Dubí přijel Lukavec. Střetly se tedy týmy, které mají v letošní sezóně přeci jen vyšší ambice. Dubí, které mělo pomalejší rozjezd do sezóny, vyhrálo poslední tři zápasy, ve kterých nastřílelo 18 branek! To Lukavec poslední tři zápasy moc nezvládl, dvakrát remizoval a jednou prohrál.

 

První poločas nabídl vyrovnaný fotbal, s mírnou převahou Lukavce. Góly padaly na konci poločasu. Ve 42. minutě dostal Dubí do vedení Jakub Kolář. Ovšem o minutu později bylo vyrovnáno. Jaroslav Mucha vystřelil a jeho nepříliš prudký pokus nečekaně za svá záda propustil brankář Kunert.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Opět rozhodl Solar, dal 10. branku v sezóně

Začátek druhého poločasu naopak patřil Dubí. Velmi brzy přišel gól po standardní situaci, radost Dubí byla ale zbytečná, praporek pomezního díky postavení mimo hru vyletěl nad jeho hlavu. V 58. minutě se ale dostal do zakončení domácí kanonýr Solar, který tak dosáhl na jubilejní desátý gól v sezóně.

 

Domácí se pak více zatáhli a hlídali si výsledek. Lukavec se snažil vyrovnat, ale v poslední době ho prostě zlobí koncovka. Oba týmy pak přišly shodně o jednoho hráče. V 64. minutě musel pod sprchy díky červené kartě lukavecký Jiří Mišany, čtvrt hodiny před koncem dostal červenou kartu domácí Jan Ulip.

 

Dubí tak vyhrálo čtvrtý zápas v řadě a v tabulce je třetí. Lukavec naopak spadl na deváté místo. V dalším kole jede Dubí na půdu druhých Liběšic, Lukavec hostí první Bohušovice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


1.FC Dubí
Jan Brezovský, trenér 1. FC Dubí: "Bylo to velmi těžké utkání, soupeř patřil asi k tomu nejlepšímu, co nás v sezóně potkalo. Měli jsme štěstí při vyrovnávací brance, kdy chyboval brankář Lukavce. Po změně stran nám patřilo prvních dvacet minut, kde se rozhodlo. Bylo to možná remízové utkání, na druhou stranu jsme prostě byli o gól lepší."

SK Lukavec
Jiří Hönig, trenér SK Lukavec: "Je těžké vyhrávat, když nedáváme góly. A to jsme do zápasu vstoupili docela dobře. Herně jsme nebyli horším týmem, byly tam i šance. Ale chybí nám klid v jejich zakončování."



Sestavy


1.FC Dubí
A. Kusý [-] - P. Doubek [-] , M. Havlín [-] (68. J. Pelc [-] ) , L. Daniš [-] , J. Ulip [-] , J. Husák [-] , V. Smolný [-] , M. Karrmann [-] (88. D. Sommer [-] ) , V. Karrmann [-] (56. T. Doubek [-] ) , K. Solar [-] (85. M. Pehanič [-] ) , J. Mucha [-]

SK Lukavec
V. Kunert [-] - M. Richtr [-] (46. J. Zabák [-] ) , M. Henzl [-] (54. M. Zajpt [-] ) , L. Kořínek [-] , J. Kolář [-] , Š. Orem [-] , J. Šenfeldr [-] (70. L. Oláh [-] ) , S. Hamza [-] , J. Quaiser [-] , T. Engl [-] , J. Mišani [-]

ŽK: 18. J. Ulip , 44. J. Mucha , 45. V. Karrmann , 58. D. Sommer , 80. J. Husák - 44. T. Engl , 78. J. Kolář . ČK: 75. J. Ulip - 64. J. Mišani .
Hráči zápasu: P. Doubek - Š. Orem .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šifalda Dominik - MALEČEK Martin, MENŠÍK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.