5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 12:00

9.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Liběšice slavily úspěch, ve šlágru sestřelily Dubí


Branky


0

Domácí přehráli hosty důrazem a udržely kontakt s lídrem tabulky.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodly první šance

Na hřiště Liběšic přijelo Dubí. V tabulce je dělil jeden bod, navíc je zdobila velmi dobrý útok, v obou případech patřil k tomu nejlepšímu, co může I.B třída nabídnout.

 

Dubí mohlo jít okamžitě do vedení. Po rozehrávce přišel míč za obranu, na brankáře Pokorného se řítil dubský střelec Kristián Solar. Liběšický gólman, který po celý zápas chytal velmi dobře, ale včas vyběhl a nebezpečí zažehnal.

 

A tak udeřilo na druhé straně. Hra se rychla přenesla na polovinu Dubí, Tomáš Mikina se prosadil přes jednoho z obránců a prostřelil Kusého. Domácí předváděli důraznější fotbal a pořádně se poučili z poslední porážky v Českých Kopistech. V 17. minutě se totiž trefil Jakub Vlasák, ten samý hráč se prosadil ve 38. minutě, když uzavřel na poločasových 3:0.

Obránce Janda zápas nedohrál

Po změně stran si Liběšice hlídaly pohodlný náskok. Zdálo se, že maí prostě větší chuť zvítězit. Navíc v 54. minutě se podruhé v utkání trefil Tomáš Mikina, který svou osmou brankou v sezóně zvýšil na 4:0.

 

V 68. minutě skončilo utkání pro krajního obránce Liběšic Jakuba Jandu. Jan Husák ho důrazně dojel, všemu bohužel napomohl měkký terén. Janda tak skončil v sanitce (poškozené vazy v kotníku???).

 

Čtyři minuty před koncem přidaly Liběšice pátou trefu, postaral se o ní střídající Josef Mikina.

 

Šlágr kola tak vyzněl jednoznačně pro domácí, které tak mají s 34 góly nejlepší útok v soutěži. V dalším kole je navíc čeká ještě větší šlágr, představí se na půdě prvních Bohušovic, které jako nováček soutěže, zažívají parádní podzim.

 

Dubí kleslo na čtvrté místo, v dalším kole je čeká těžká šichta na půdě Českých Kopist.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Liběšice
Marek Čermák, trenér SK Liběšice: "Poučili jsme se z předešlého utkání, kdy jsme padli v Kopistech. Rozhodla první minuta. Při šanci Dubí nás podržel brankář, vzápětí jsme šli do vedení. Výhra to byla zasloužená, ale Dubí má svou kvalitu a rozhodně to nebylo tak jednoduché. Mrzí mě zranění Kuby Janda. V dalším kole nás čekají první Bohušovice."

1.FC Dubí
Jan Brezovský, trenér 1. FC Dubí: "Domácí měli větší touhou vyhrát, bylo to na nich vidět. A zvítězili zaslouženě. Nehráli pěkný fotbal, hodně to nakopávali a tom jim vycházelo. A byli důraznější. Takové týmy nám nesedí, bylo to podobné, jako v Bezděkově."



Sestavy


SK Liběšice
J. Pokorný [-] - A. Vlk [-] , P. Blažíček [-] , J. Nepovím [-] , M. Svoboda [-] , J. Janda [-] (68. V. Kozel [-] ) , K. Knop [-] (46. P. Janda [-] ) , T. Mikina [-] , R. Knop [-] , V. Petrus [-] , J. Vlasák [-] (46. J. Mikina [-] )

1.FC Dubí
A. Kusý [-] - L. Havlín [-] , R. Farkaš [-] , P. Doubek [-] , T. Doubek [-] , K. Solar [-] , V. Karrmann [-] , M. Karrmann [-] , V. Smolný [-] , J. Husák [-] (71. M. Pehanič [-] ) , L. Daniš [-]

ŽK: 43. J. Janda , 62. M. Svoboda - 24. T. Doubek , 49. L. Havlín , 68. J. Husák , 75. M. Pehanič , 81. V. Smolný .
Hráči zápasu: J. Pokorný , J. Janda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Černý František - BRETSCHNEIDER Kamil, FENCL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.