Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

10.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběchleby mají na kontě další debakl


Branky


0

Hosté předvedli snaživý výkon, na Bezděkov to ale nestačilo.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly za dvacet minut

Fotbalisté Bezděkova přivítali na domácím hřišti Soběchleby. Bezděkov byl jasným favoritem, Soběchleby se na podzim hodně trápí, hlavně díky úzkému hráčskému kádru. Na těžkém terénu rozhodli domácí během dvaceti minut.

 

V 7. minutě se trefil Martin Poláček, po čtvrt hodině hry dal na 2:0 Ondřej Čaněk, za čtyři minuty přidal třetí domácí gól Michal Strýhal.

 

Do konce poločasu padly ještě dvě branky. Ve 35. minutě proměnil pokutový kop Ondřej Čaněk, čestný úspěch Soběchleb zařídil o minutu později Jiří Kudža, který těžil z pěkné přihrávky Matěj Hendrych.

 

Do kabin si tak Bezděkov nesl pohodlné vedení 4:1.

Hosté se snažili, ale docházely jim síly

Soběchleby to po změně stran nezabalily a snažily se až do poslední minuty hrát fotbal. Ale postupně jim docházely síly a Bezděkov přidával další góly. Je pravda, že za poslední čtvrt hodinu dali pět branek.

 

V 76. minutě dal na 5:1 Matěj Hlavsa, za čtyři minuty přidal šestou domácí branku stoper Bedřich Matoušek. Pak se dvakrát během pěti minut prosadil Filip Hendrich. Skóre pak na konečných 9:1 uzavřel minutu před koncem Matěj Hlavsa.

 

Bezděkov je tak třetí, v dalším kole jede do Svádova. Soběchleby zůstaly poslední, za deset kol dostaly 56 gólů. V dalším kole doma hostí Černiv.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Bezděkov
Tomáš Martan, SK Bezděkov: "Výsledek je zasloužený, pro hosty možná až příliš krutý. Terén byl špatný, nehrál se žádný krásný fotbal. Sice jsme vyhráli, ale do ideálního výkonu nám hodně scházelo. Na druhou stranu musím uznat, že hosté se snažili do poslední minuty hrát fotbal. Na konci jim pak došly síly a nám to tam napadalo."

TJ Soběchleby
Jiří Kudža, útočník TJ Soběchleby: "Nepřijeli jsme v ideální sestavě a bohužel to bylo znát. Snažili jsme se to domácím znepříjemnit, ale dobře hrající Bezděkov nám toho moc nedovolil. Soupeř samozřejmě vyhrál zaslouženě. I když skóre pro nás bylo podle mě až příliš kruté."



Sestavy


SK Bezděkov
M. Balcar [-] - R. Jirásek [-] (46. F. Hendrich [-] ) , M. Poláček [-] , J. Řezníček [-] , O. Čaněk [-] (59. M. Hlavsa [-] ) , J. Hlavsa [-] (71. T. Rubeš [-] ) , B. Matoušek [-] , T. Flodr [-] , M. Strýhal [-] (76. P. Čermák [-] ) , L. Pištora [-] (81. J. Pekař [-] ) , J. Svoboda [-]

TJ Soběchleby
R. Goldbach [-] - M. Pokorný [-] , J. Soukup [-] , B. Liner [-] , R. Možarivskyj [-] , J. Řehák [-] , A. Klinger [-] , J. Kudža [-] , L. Láska [-] , L. Mráz [-] , M. Hendrych [-]

ŽK: 44. J. Hlavsa - 34. R. Goldbach , 42. M. Hendrych .
Hráči zápasu: J. Řezníček , B. Matoušek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Husar Vladislav - BIOLEK Radomír, MÍČ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.